Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam ezen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam ezen? Van rá esély?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt. Az első, közel egy év érdekes volt, mert nem épp komoly kapcsolatnak indult, aztán mégis kialakult. Fél év után nagyon harmonikus, meghitt lett a kapcsolatunk, legalábbis ezt éreztem. Kérte, hogy költözzek hozzá, ezt meg is tettem. Egyre jobban ragaszkodott hozzám, mindenhová vitt magával, nem tudott úgy elaludni, hogy át ne öleljen. Aztán ő elveszítette az állását és sokat volt itthon. Belekezdett valamibe, és ez azzal járt, hogy interneten kezdett emberekkel beszélni, ezt el is mondta nekem, mondván semmi olyan, csak üzlet. Soha életemben nem voltam féltékeny típus, tudtam hogy a volt barátnőjével is beszélgetnek az interneten, de nem okozott egyik sem nekem gondot. Aztán jött egy rossz megérzés, és belenéztem a levelezésébe. Tudom, nem szép dolog, de ha nincs ott semmi, akkor nyilván nem akkora gond, gondoltam én. Majdnem elájultam, mikor a sejtésem, hogy kibeszélnek a volt barátnőjével, beigazolódott. Nem is akárhogy, nagyon intim részleteket is, és nekem ezekből semmit nem mondott. Mintha egy másik ember írta volna, és csapta a szelet az exének, mondta neki, hogy vele orvosolni lehetne az én hiányosságaimat. Már ezen nagyon begurultam, néztem, hány nőnek csapja a szelet még... Majdnem átugrottam egy nála kb tíz évvel idősebb nőn, hogy á, ő úgyse, de azért megnéztem. Azt az érzést nem kívánom senkinek... A cseten szedte fel, üzletről szó sem volt, épp azt egyeztették le, hogyan tudnák megoldani a dolgot úgy, hogy se a férje, se én ne jöjjek rá... Na meg hogy a barátom mit tenne vele! Iszonyú hányingerem lett, azt hittem, vége a világnak. Hazaért, és mondtam, hogy szakítok vele, meg hogy miért. Napokig bizonygatta, hogy szeret, és hogy gyáva volt velem szemben, több hétbe telt, míg a maradás mellett döntöttem. A volt barátnőjétől eltiltottam, ebbe beleegyezett és elvileg tartja a mai napig... A másik nővel nem beszélt. Mondta, hogy soha többé nem fordul elő. Két hónapig remegtem utána, mint egy narkós, és most is rámjön néha a rossz érzés. Úgy két hónapja úgy éreztem, túl vagyok a dolgon, már rémálmaim sem voltak és nem kiabáltam már álmomban de most megint a rosszullét kerülget. Túl leszek ezen valaha? Félek, hogy megint becsap, mert akkor is könnyen a szemembe tudott nézni :(
2013. júl. 12. 21:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az ilyet nem kell és nem is szabad megbocsátani. Latolgatni az esélyeket, pedig pláne nincs értelme. Kibeszélt a hátad mögött, azt tervezgette, hogy otthagy / megcsal. Kell ennél több?? ÉBRESZTŐ
2013. júl. 13. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!