Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eperke20 kérdése:

Hogy tegyem túl magam azon, hogy elhagyott a barátom?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt. Tegnap délelőtt még nem volt semmi baja, este meg közölte, hogy ennyi volt.:( Annyira szeretem és nem bírom nélküle.
2013. júl. 11. 09:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
lazán.. most rossz, de majd jobb lesz. egyet ne tegyél: ne menj vissza hozzá kibékülni vagy hasonlók.. nem mondta h miért?
2013. júl. 11. 09:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. Most biztos nagyon rossz lehet de amikor engem elhagyott a barátnőm én is ilyen voltam. A legjobb barátodtól vagy a barátaidtól kérj segítséget. És ha lehet ne legyél egyedül. Próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni és szórakozni és ne gondolj rá. Nem ő volt az igaz. Gondolj arra hogy egy törött szívvel közelebb vagy az igazi szerelmedhez. Kitartás :)
2013. júl. 11. 10:02
 3/16 anonim ***** válasza:

itt a nyár. csak ennyit mondok. ne töltsd búslakodással.

járj bulizni, érezd jól amgad, kötelezettségek nélkül. erre való a szingliség :)

2013. júl. 11. 10:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm senki. Totál egyedül vagyok.:( Egyébként elvileg az volt a baja, hogy a fősuli+én már nem megy együtt. Érdekes, hogy erre második évvégére jött rá. És ami a legrosszabb, hogy abba a kórházba vagyok gyakorlaton, ahol ő dolgozik.:(
2013. júl. 11. 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
ezért nem kellett volna elhanyagolni a barátokat.....
2013. júl. 11. 10:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Ha lettek is volna...
2013. júl. 11. 10:12
 7/16 anonim ***** válasza:
akkor viszont próbálj meg barátkozni, jelentkezz diákmunkára pl..
2013. júl. 11. 10:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Igykeszem. Csak sosem voltam egy társasági lény. Meg itt a semmi közepén, ahol lakom, szinte korombeli sincs, és így nem igazán megy. Bulizni utálok.
2013. júl. 11. 10:20
 9/16 anonim ***** válasza:
bulizni én sem szeretek, csak jó haverokkal vmi lazábbat. De remélem hogy tudod hogy ez csak egy kifogás volt a részéről. Marhaság.... vmi másért hagyott ott. Am meg sajnálom az ilyen embereket hogy egy barátjuk sincs :((( pedig még a legantiszocok is találnak hozzájuk hasonló különcöt
2013. júl. 11. 12:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Láttad a légikatasztrófák epizódjait? Minden szép és jó, a nap süt, mindenki jókedvű, majd megha 200 ember.

Te most itt tartasz. Most az jön hogy elkezdünk vizsgálódni hogy mi okozhatta a tragédiát.

A végre rájössz hogy több tényező és hiányosság együttese, sorozatos emberi mulasztások vezettek el ide. Ha akkor valaki jobban figyel, ha komolyan veszik, akkor mindez megelőzhető lett volna.

Jó vizsgálódást! :)

2013. júl. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!