Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eperke20 kérdése:

Hogy tegyem túl magam azon, hogy elhagyott a barátom?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt. Tegnap délelőtt még nem volt semmi baja, este meg közölte, hogy ennyi volt.:( Annyira szeretem és nem bírom nélküle.
2013. júl. 11. 09:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Aranyosak vagytok.

Rájöttem mekkora egy szemét emberrel voltam együtt, hazudozott, nem szeretett, csak a szexért kellettem neki stb. Írtam neki sms-t, amibe nagyon durván kiosztottam. Facebookon beszélgetek egyik ismerősömmel, ő is segít nekem. Itthon is mellettem állnak, így most kicsit jobban vagyok. :)

2013. júl. 11. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:

tegnap 22:53

A szavaidból az indulat sugárzik. Az pedig rossz tanácsadó. Nyilván nem kell dicsőíteni a barátodat minimálisan sem, de ha tanulni akarsz az esetből akkor objektíven kell nézned a dolgokat!

Nem biztos hogy csak hazudozott, és azt sem hogy csak a szex miatt volt veled. Ha indulatból nézed akkor mindenre rá fogod tudni húzni hogy ő a szemét disznó és nem fogsz rájönni ha valahol hibáztál, márpedig egy esetleges jövőbeni kapcsolat szempontjából ez nagyon fontos lenne.

2013. júl. 12. 12:04
 13/16 A kérdező kommentje:
De ez tényleg így volt sajnos.:( Már akkor hagynom kellett volna fenébe, amikor azt mondta az elején, hogy csak szexért. Akkor azt mondtam, hogy úgy nem fogok összefeküdni senkivel sem, hanem csak kapcsolatban. Ekkor mondta, hogy oké akkor járunk.:(
2013. júl. 12. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:

07-12 12:54

:D

Akarsz járni? :D

2013. júl. 18. 16:08
 15/16 A kérdező kommentje:

14! vicces vagy.:D

Akit érdekel mi történt velem leírom. Erős gyomortáji görcsökkel bementem a sürgősségire, majd felvettek osztályra, kedd óta ma engedtek haza. Azt mondták, hogy a stressz így jött ki rajtam.

2013. júl. 20. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem megírhatod. Szívesen elolvasnám.
2013. júl. 26. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!