Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy elhagyott a barátom?
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Aranyosak vagytok.
Rájöttem mekkora egy szemét emberrel voltam együtt, hazudozott, nem szeretett, csak a szexért kellettem neki stb. Írtam neki sms-t, amibe nagyon durván kiosztottam. Facebookon beszélgetek egyik ismerősömmel, ő is segít nekem. Itthon is mellettem állnak, így most kicsit jobban vagyok. :)
tegnap 22:53
A szavaidból az indulat sugárzik. Az pedig rossz tanácsadó. Nyilván nem kell dicsőíteni a barátodat minimálisan sem, de ha tanulni akarsz az esetből akkor objektíven kell nézned a dolgokat!
Nem biztos hogy csak hazudozott, és azt sem hogy csak a szex miatt volt veled. Ha indulatból nézed akkor mindenre rá fogod tudni húzni hogy ő a szemét disznó és nem fogsz rájönni ha valahol hibáztál, márpedig egy esetleges jövőbeni kapcsolat szempontjából ez nagyon fontos lenne.
14! vicces vagy.:D
Akit érdekel mi történt velem leírom. Erős gyomortáji görcsökkel bementem a sürgősségire, majd felvettek osztályra, kedd óta ma engedtek haza. Azt mondták, hogy a stressz így jött ki rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!