Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem ezen túl magam? Magára varratta a nevét.
Figyelt kérdés
1 éve járunk a barátommal. Van egy pár tetkója. Jó pár. Tegnap észrevettem, (nemtudom hogy eddig hogy nem) hogy az exbarátnője monogramja a karjára van tetoválva, egy nagyobb kompozíció "keretein" belül. Alig észrevehető, de ott van. Persze kivertem a balhét, hogy miért nem tüntette már el réges rég, azt mondta el akarta csak elfelejtette. Ma elment és átvarratta, de bennem elég mély nyomot hagyott ez az egész. Egy évig jártam vele úgy, hogy minden pillanatban ott volt az exe monogramja... Nagyon fáj, és bár úgy érzem, hogy el kell neki néznem, és el is fogom, mert az életemnél is jobban szeretem, magamban valahogy le kell rendeznem a dolgot. Nagyon felkavart, mit tegyek?2013. jún. 26. 18:10
1/24 anonim válasza:
Őszintén? Ne törődj vele.
A múlt elmúlt és nem lehet vele mit tenni. ha téged szeret nem probléma.
Az emlékeit se tudod kitörölni. ez éppen látható volt. ennnyi...
2/24 anonim válasza:
Te sem vetted észre, és azóta átvarratta. Kár ezen hisztizni mostmár.
3/24 anonim válasza:
Na, ezért nem vagyok a tetoválások híve. Főleg a neveknek. Jön egy szakítás, aztán cs*szheti a tetkóját.
5/24 anonim válasza:
észrevetted elmontda neki h zavar ő el is ment és átvarratta. ha fontos lett volna neki akkor kifogást keresett volna nem pedig átvarratja. szerintem simán lehet hogy oly annyira elfelejette már az exét hogy arról a tetoválásról is megfeletkezett. szerintem ezen ne stresszelj és veszekedj vele többet
6/24 A kérdező kommentje:
ugyanezt mondta, hogy annyira nem érdekli, hogy eszébe sem volt... meg tényleg azonnal elment ahogy tudott.
egyébként... miért vagyok hisztigép? szerintem viszonylag jogos, hogy kiakadtam.
2013. jún. 26. 18:14
7/24 anonim válasza:
szerintem sem vagy hiszigép én is kiakadtam volna. de látod nincs min aggódni sztem
8/24 anonim válasza:
Ő is kiakadhatna azon, hogy ennyire figyelsz rá, hogy van olyan dolog amit egy év alatt még nem láttál rajta.
9/24 anonim válasza:
Te is azt írod, hogy AZONNAL elment átvarratni, ahogy tudott.. Tehát nem, nem volt jogos a sértődöttséged..
10/24 anonim válasza:
azért vagy hisztigép mert még mindig ez a bajod. Szóltál neki, rögtön lépett és még mindig emiatt hisztizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!