Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem ezen túl magam? Magára varratta a nevét.
Kedves Kérdező!
Megértem, hogy kiakadtál, mert elég fura érzést okozhatott, hogy erről eddig nem esett szó közöttetek. De szerintem a párod tényleg nem szándékosan hagyta ott a tetoválást, és csak halogatta a leszedését. Ha sokat jelentene neki az a tetkó, akkor vagy rögtön leszedte volna, nagy nehézségek árán, vagy még mindig rajta lenne. Másrészt pedig kicsit fura is lett volna, ha egyszer csak megszólal, hogy "Nézd, szívem, itt van rajtam az exbarátnőm monogramja, de le fogom ám szedni." Szóval szerintem inkább magában tartotta és folyamatosan elfelejtett elmenni. Biztos veled is előfordul, hogy valami nem olyan kellemes dolgot sokáig halogatsz. Tehát szerintem nem éri meg tovább foglalkozni ezzel az üggyel, inkább örülj, hogy van neked a barátod, már egy éve. :) Sok boldogságot az elkövetkezendő időkre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!