Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen, miért nem ad magára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen, miért nem ad magára?

Figyelt kérdés

barátommal fél éve járunk.

22éves én 20vagyok.

én csaj létemre ki nem bírnám, hogy ne használjak naponta deot, olykor parfümöt. engem se vet fel a pénz, de alap dolognak találom hogy nem vagyok büdös.

barátom nem használ ilyet, max sprayt, de ilyen melegbe az semmit sem ér, olykor nagyon izzadság szagú.

tegnap szóvá tettem neki finoman, azt mondta ő így szokta meg, nem szereti a kenős deot.

ma már összvesztünk, elegem van abból, hogy igénytelen, büdös.

És még ő van megsértődve, hogy nem kívánom meg. engem ez taszít. miért nem ad magára?

tudom, hogy szeret, de miért nem tud normálisabb lenni ilyen téren? neki is jólesik ha tetszeni akarok neki, nekem is jólesne fordítva.

most megsértődött, és hazament. nagyon mérges voltam, azt mondtam akkor menjen, igénytelen emberrel nem leszek együtt.

2013. jún. 21. 14:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem deót kell használni hanem többször zuhanyozni.Amúgy lehet ő ilyen izzadós fajta,apám is ilyen neki a deo kb 1percig hat,aztán meg büdi, a férjem ha zuhanyzik és bekeni még este is érzem rajta hiába izzad ő nem büdi.
2013. jún. 21. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
szerintem igazad van... én mondjuk még spray-t sem használok, de rendszeresen fürdök, és olyan országba költöztem, ahol hideg van nyáron is... de amikor a párom azt mondta, hogy szeretné, hogy parfümöt használjak, akkor azt mondtam, hogy alkalmanként használok, ha akarja... de rühellem... ha nem hajlandó megtenni ezt neked akkor fel is út, le is út... amúgy meg ilyeNt, melegbeN stb... tanulj mást is, ne csak a szépségápolást...
2013. jún. 21. 14:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tegnap büdös volt azt nem csodálom... tegnap vagy hatszor letusoltam...

Amúgy a nivea stressz protectet próbálja ki az elég jó, van fújós változat is nem csak kenhető. Próbád rávenni hogy ilyen melegben többször tusoljon le + használja a dezodort. Gyógyszertárban lehet kapni szagmentes natúrt is, kérdezzetek rá.

2013. jún. 21. 14:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Aki ilyen azon nem nagyon fogsz tudni változtatni.

Az én párom nagyon igényes nyáron napi kétszeri zuhany, deo mindig jó illatú.De ez olyan dolog hogy vagy van erre igénye vagy nincs. Ha nincs nem fog a kedvedért max ideig óráig megváltozni.

2013. jún. 21. 14:41
 5/17 A kérdező kommentje:

de nem is érdekli. én veszekedtem vele, ő meg csak ült és nézett.

biztos ciki volt neki, hogy szóvá tettem, de elegem van ebből.

miért van az, hogy a legtöbb férfi belekényelmesedik a kapcsolatban X hónap után? és azt hiszik, hogy bármi van a csaj mindig velük marad?

benyögte 3napja hogy féltékeny az egyik pasi ismerősömre, elég durván. erre nem is ad magára. nem az lenne a minimum hogy ilyenkor teper értem?

2013. jún. 21. 14:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

# 2/5

"ilyeNt"?

ilyet meg hol tanultál?

2013. jún. 21. 14:44
 7/17 A kérdező kommentje:

utolsó, értelek.

naponta ős lezuhanyzik 2is, de MAGÁN NEM ÉRZI HOGY BÜDÖS?? ÉN EZT NEM ÉRTEM. ALAP IGÉNYESSÉG!!!!

2013. jún. 21. 14:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Kényes téma, és ha ő nem akar rajta változtatni, akkor te fejre is állhatsz. Én pl. izzadós vagyok, de még munkában is van nálam plusz golyós, dezodor és parfüm is. Ráadásul mively olyan közegben dolgozom, még van hogy borotválkozom is délután pl. tárgyalás előtt.
2013. jún. 21. 14:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Nap 2x-i fürdés?

Hát én fürödtem már 2x is, 2óra alatt megint bebüdösödtem pedig nem csináltam semmit csak ültem a gép előtt..

Ilyenkor nem használ semmi, vagy olyan erős sprayt kell használni ami a cigi szagot is elnyomja vagy semmilyet

Mondjuk nekem a hónom alja izzad le csak

21/F

2013. jún. 21. 14:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig nagyon is érzi és tesz is ellene (spray, fürdés), de van akinek nem használnak ezek az izzadásgátlók (mindegy, hogy spray, vagy kenős). Szerinted mennyire érezte magát megalázva? Egyébként te 40 fokban is illatozol? Nem hiszem. Ilyen melegben semmi parfüm, semmi dezodor nem ér semmit. Esetleg a klímás lakás-klímás kocsi-klímás iroda-klímás pláza négyszögben...
2013. jún. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!