Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen, miért nem ad magára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen, miért nem ad magára?

Figyelt kérdés

barátommal fél éve járunk.

22éves én 20vagyok.

én csaj létemre ki nem bírnám, hogy ne használjak naponta deot, olykor parfümöt. engem se vet fel a pénz, de alap dolognak találom hogy nem vagyok büdös.

barátom nem használ ilyet, max sprayt, de ilyen melegbe az semmit sem ér, olykor nagyon izzadság szagú.

tegnap szóvá tettem neki finoman, azt mondta ő így szokta meg, nem szereti a kenős deot.

ma már összvesztünk, elegem van abból, hogy igénytelen, büdös.

És még ő van megsértődve, hogy nem kívánom meg. engem ez taszít. miért nem ad magára?

tudom, hogy szeret, de miért nem tud normálisabb lenni ilyen téren? neki is jólesik ha tetszeni akarok neki, nekem is jólesne fordítva.

most megsértődött, és hazament. nagyon mérges voltam, azt mondtam akkor menjen, igénytelen emberrel nem leszek együtt.

2013. jún. 21. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hónaljra ezt tudom javasolni ha nagyon izzad és büdös:

[link]

2013. jún. 21. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezen kívül egy dolgozó ember nem tudom, hogy fürödjön 2 alkalomnál többször egy nap. Ráadásul ilyenkor, mikor a zuhany alól kiszállva már rohad meg az ember a melegtől, nem nagyon tud mit csinálni.
2013. jún. 21. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Én neked adok igazat, ha ez számit:) elnem birnám viselni ha a barátom büdös lenne. egyszerüen undorito, és taszit. ezzel az a baj, hogy nem küzd ellene, hogy pl elmegy orvoshoz(biztos tudna ajánlani neki gyogyászati vmiket)de az a legnagyobb probléma hogy nemis akar ez ellen tenni. :S mert pl elmentek társaságba megalázo tud lenni ha látod hogy vágják a fejeket rá, mert büdös.:S lehet sokan ez miatt a véleményem miattfelszinesnek találnak majd..de könyörgöm! emeberek vagyunk, nem állatok hogy igénytelenek legyünk.

18L

2013. jún. 21. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát lehet tehetne többet az ügy érdekében, de pl. nekem még a sokat emlegetett solutio antisudorica sem használ, már csak a botox maradt...

Kérdezd meg ő miket próbált már!

2013. jún. 21. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
A botox jó az túlzott izzadásra? Minden nyáron tiszta víz vagyok, nem bírom a hőséget. Nem vagyok büdös csak vizes, meg egy idő után savanyú-sós szagú.
2013. jún. 21. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Hónaljra, talpra...De drága, ismételni kell néha és mégis csak drasztikus dolog. De ha 22 éves koromra nem múlik el, akkor nem fogom tovább bírni.
2013. jún. 21. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ.
2013. jún. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!