Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen, miért nem ad magára?
barátommal fél éve járunk.
22éves én 20vagyok.
én csaj létemre ki nem bírnám, hogy ne használjak naponta deot, olykor parfümöt. engem se vet fel a pénz, de alap dolognak találom hogy nem vagyok büdös.
barátom nem használ ilyet, max sprayt, de ilyen melegbe az semmit sem ér, olykor nagyon izzadság szagú.
tegnap szóvá tettem neki finoman, azt mondta ő így szokta meg, nem szereti a kenős deot.
ma már összvesztünk, elegem van abból, hogy igénytelen, büdös.
És még ő van megsértődve, hogy nem kívánom meg. engem ez taszít. miért nem ad magára?
tudom, hogy szeret, de miért nem tud normálisabb lenni ilyen téren? neki is jólesik ha tetszeni akarok neki, nekem is jólesne fordítva.
most megsértődött, és hazament. nagyon mérges voltam, azt mondtam akkor menjen, igénytelen emberrel nem leszek együtt.
hónaljra ezt tudom javasolni ha nagyon izzad és büdös:
Én neked adok igazat, ha ez számit:) elnem birnám viselni ha a barátom büdös lenne. egyszerüen undorito, és taszit. ezzel az a baj, hogy nem küzd ellene, hogy pl elmegy orvoshoz(biztos tudna ajánlani neki gyogyászati vmiket)de az a legnagyobb probléma hogy nemis akar ez ellen tenni. :S mert pl elmentek társaságba megalázo tud lenni ha látod hogy vágják a fejeket rá, mert büdös.:S lehet sokan ez miatt a véleményem miattfelszinesnek találnak majd..de könyörgöm! emeberek vagyunk, nem állatok hogy igénytelenek legyünk.
18L
Hát lehet tehetne többet az ügy érdekében, de pl. nekem még a sokat emlegetett solutio antisudorica sem használ, már csak a botox maradt...
Kérdezd meg ő miket próbált már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!