Örülnél neki, ha a párod magára tetováltatná a keresztneved kezdőbetűjét?
Ha csak szimplan egy betüt, annak biztos, hogy nem... Fantaziatlan, tulsagosan kötött es tömeg ötlet... Ez ugyanolyan, mintha a nevemet tetovaltatna magara, ami szinten idetlen... Mindig az jut eszembe rola, hogy egy par eve egy "modell" csaj magara tetovaltatta a baratja nevet, majd szakitottak es a következö pasijanak a nevere modositotta, egy pillangoval, igy lett Sebestyenböl, Szabi meg en felirat... Vajon hanyszor lehet meg modositani?....
Pedig a ferjemnek is vannak ram utalo tetovalasai, egy nonfigurativ sarkany van a karjan, abba van beletervezve a keresztnevem kezdö betüje es egy kis szivecske, de ha nem direktbe keresed akkor eszre sem lehet venni egyiket sem, a mai napig aldom a tetovalo sracot miatta :)
Illetve egy kis focilabda van az oldalan, mert egy foci meccsen talalkoztunk legelöször, ez meg olyan "huuu de ferfi vagyok es szeretem a fooocit, mert az jo dolog" mas szemeben de mi megis tudjuk a jelenteset.
Ugyanugy nekem is megvannak a ra utalo tetovalasaim, egy kis lufi van a csipö csontomnal amiben a nevenek a kezdöbetüi vannak, szerencsere egy masik nyelven pont igy van a "fel" szo igy senkinek nem tünik fel, hogy az Ö neve lenne :) Es a kis foci labda rajtam is szerepel :)
Tele vagyok varrva nő létemre, 7 éve vagyok lassan párommal együtt, de nagyon nem örülnék neki, ha ilyet tenne.
Sose lehet tudni alapon. Aztán egész életében ott virítani neki egy nagy M betű, szép kis emlék lenne. :D
Igen
Mi a férjemmel csináltatunk,neki a vállán van az én nevem kezdőbetűje,nekem meg a csuklómon az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!