Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem vagyok csúnya, de nincs barátom?
Figyelt kérdés
16/L
Szép vagyok, vagyis ezt mondják nekem. Az összes ismerősömnek és osztálytársamnak volt és van is barátja csak nekem nem. (Vékony vagyok, középbarna bőrszínű, zöld szemű és barna hajú) Már sokszor kérdezgetik, hogy miért nincs barátom, de úgylátszik senkinek sem kellek. Még annak a lánynak is van (ismerősöm) aki hát nem éri el szerintem a 160cm-sem, nagyon kövér, nem mindig fürdik és nagyon sárga a foga is. Mondta hogy már volt 3 barátja és már nem szűz. Nem arra megyek rá, hogy lefeküdjek valakivel meg minden, de ennyi idősen már mindenkinek volt legalább 1 barátja:(
2013. aug. 3. 20:19
11/20 A kérdező kommentje:
mi a baj velünk?:D
2013. aug. 3. 20:33
12/20 anonim válasza:
Minden érmének két oldala van, a közölt információk az egyik felét (ami valóban szimpatikus) leírták. Ám ott van a másik is, aminek csak a töredékéről tudunk/tudhatunk..
13/20 A kérdező kommentje:
mire lennél kiváncsi? elmondtam magamról mindnet...
2013. aug. 3. 20:37
15/20 A kérdező kommentje:
Nem hajdui vagyok.
2013. aug. 3. 20:41
16/20 anonim válasza:
Vannak dolgok, amik még akkor sem jönnek át, ha minden egyes tulajdonságot leírsz magadról. Élőben kell téged látni és beszélgetni veled ahhoz, hogy igazán véleményt lehessen rólad mondani.
17/20 A kérdező kommentje:
még annyi , hogy egy kicsit csendes vagyok:S
2013. aug. 3. 20:45
18/20 sativus válasza:
esküszöm kajak megsajnáltalak :DD lehet nem vagy elég nyitott vagy ismerkedő
19/20 A kérdező kommentje:
lehet hogy az lesz a baj
2013. aug. 3. 20:49
20/20 anonim válasza:
A 14. kommentelő még elvárja, hogy egy lány írjon rá elsőre..... ajajajj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!