Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy kicsit csunyácska de nagyon kedvelem, jófej, kedves, szeret is. De jópárszor felmerül bennem hogy hát szóval nem néz ki olyan jól . Baj ez?
El tudom képzelni ahogy ezt egyik osztálytársam írta ki.
Mindenesetre nekem úgy tűnik nem szereted.
én is tudom miről beszélsz, vagyis nem tudnék összejönni olyannal aki kívülről ne jönne be
mert így van..hát figy ha nem szereted nem muszáj vele járni
Idefigyelj te lány.... a szerelemben nincs se kor, se külső...
Igen baj, de nem az a baj hgy nem egy "szépségdíjas" ahogy te mondtad, hanem az a baj, hogy ijenekre gondolsz.. szerinted ha minden ember a külső miatt választaná a párját, akkor hány embernek lenne párja? nem túl soknak, csak a külsőleg elismerteknek...
El szégyelhetnéd magad.... és remélem az 1. válaszadó kilinkeli ezt a kérdést a szegény pasinak...
Nem baj, mivel nő vagy. Ti mindig csak a tökéletest keresitek (merthát ti eléggé tőkéletlenek vagytok, nők) szerinrem szakíts vele, ne kinozd szerencsétlen srácot, ő jobbat érdemel.
Bocsi, ha meg sértettelek, de ez az igazság.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!