Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem vagyok csúnya, de nincs barátom?

Figyelt kérdés

16/L

Szép vagyok, vagyis ezt mondják nekem. Az összes ismerősömnek és osztálytársamnak volt és van is barátja csak nekem nem. (Vékony vagyok, középbarna bőrszínű, zöld szemű és barna hajú) Már sokszor kérdezgetik, hogy miért nincs barátom, de úgylátszik senkinek sem kellek. Még annak a lánynak is van (ismerősöm) aki hát nem éri el szerintem a 160cm-sem, nagyon kövér, nem mindig fürdik és nagyon sárga a foga is. Mondta hogy már volt 3 barátja és már nem szűz. Nem arra megyek rá, hogy lefeküdjek valakivel meg minden, de ennyi idősen már mindenkinek volt legalább 1 barátja:(

2013. aug. 3. 20:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a külső nem minden
2013. aug. 3. 20:20
 2/20 anonim ***** válasza:
Mert a belső tulajdonságaid taszítóak (ezek szerint)
2013. aug. 3. 20:20
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
mert eddig nem látogattad ezt az oldalt, ne félj, most kapsz sok privit majd
2013. aug. 3. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert lehet, hogy túl szép vagy. A fiúk félnek próbálkozni a szép lányoknál, mert tartanak a kudarctól. Ezért a kevésbé szépeket, vagy az egyenesen rondákat támadják be.

Esetleg még az is lehet, hogy túl rideg vagy a fiúkkal, vagy nem sugárzol jeleket.

5/20 anonim ***** válasza:
29%
Hiába vagy gyönyörű, ha amúgy egy összeférhetetlen alak vagy.
 6/20 A kérdező kommentje:
Ja igaz is nem is írtam a tulajdonságaimról. A barátnőim szerint: kedves vagyok, nyugodt, lehet rám számítani, segítőkész. Ám annyi a rossz tulajdonságom, hogy egy kissé türelmetlen vagyok.
2013. aug. 3. 20:23
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit mintha felszínes lennél... Na meg lehet, hogy magasan rezeg nálad a léc és nem ugorja meg szinte senki.
2013. aug. 3. 20:25
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem mernek a szépekhez oda menni? Én mindig az ellenkezőjét láttam, az osztálytársaim csak a szépekkel álnak szóba, ha egy csúnya vagy olyan lány van a közelükben azt piszkálni kezdik:( Ilyenkor azt a szegén lányt megvédem:)
2013. aug. 3. 20:25
 9/20 A kérdező kommentje:
Annyi a követelményem, hogy normális legyen és senkivel se legyen paraszt, meg legyen egy kicsit magasabb nálam vagy ugyanakkora.
2013. aug. 3. 20:26
 10/20 anonim válasza:

16\F

... nekem is mondják, hogy helyes, kedves, megértő stb...

és nekem sincs párom :/, pedig nem vagyok belül sem visszataszító

2013. aug. 3. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!