Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem vagyok csúnya, de nincs barátom?
16/L
Szép vagyok, vagyis ezt mondják nekem. Az összes ismerősömnek és osztálytársamnak volt és van is barátja csak nekem nem. (Vékony vagyok, középbarna bőrszínű, zöld szemű és barna hajú) Már sokszor kérdezgetik, hogy miért nincs barátom, de úgylátszik senkinek sem kellek. Még annak a lánynak is van (ismerősöm) aki hát nem éri el szerintem a 160cm-sem, nagyon kövér, nem mindig fürdik és nagyon sárga a foga is. Mondta hogy már volt 3 barátja és már nem szűz. Nem arra megyek rá, hogy lefeküdjek valakivel meg minden, de ennyi idősen már mindenkinek volt legalább 1 barátja:(
Ez azért van, mert lehet, hogy túl szép vagy. A fiúk félnek próbálkozni a szép lányoknál, mert tartanak a kudarctól. Ezért a kevésbé szépeket, vagy az egyenesen rondákat támadják be.
Esetleg még az is lehet, hogy túl rideg vagy a fiúkkal, vagy nem sugárzol jeleket.
16\F
... nekem is mondják, hogy helyes, kedves, megértő stb...
és nekem sincs párom :/, pedig nem vagyok belül sem visszataszító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!