Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátom miért tette ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátom miért tette ezt? Nagyon kétségbe vagyok esve aludni se tudok .

Figyelt kérdés

A barátommal majdnem egy évig barátok voltunk nagyon jól kijöttünk a 250 km-

eres távolság ellenére aztán azt mondta hogy szeret és velem akar lenni elkezdtünk járni nagyon szerettük egymást bemutattam a szüleimnek én voltam fent ahol lakik csak nem a házukba 3 napig , de viszont sokat kezdtünk veszekedni és mindig sírt, hogy fél el fog veszíteni én mindig megnyugtattam hogy sose hagynám el aztán az anyukájának be akart mutatni de viszont valamilyen oknál fogja olyat mondott hogy ezt a rhadékot ne hozd ide mert eladja a házukat és kirugatja a barátomat a munkahelyéröl pedig egy rossz szavam nem volt hozzá sose beszéltünk és sose látott .... Ezért semmi indokkal kidobott én meg nem értettem miért a távolságra hivatkozott és kiderült hogy az anyukája kényszerítette aztán veszekedtünk könyörögtem napokig hogy maradjunk együtt de sírva azt mondta hogy nem... Aztán végül mégis összejöttünk de nem akart felvállalni én meg kértem hogy vagy felvállal vagy vége és azt mondta maradjunk barátok... Összetörtem :/ napokig sírtam neki és ö mindig kidobott aztán azt mondta hogy soha nem hagyna magamra 43 kilóra fogytam alig ettem és mindig veszekedtünk mert azt éreztem hogy szeret és mindig azt mondta egy nap talán újra együtt leszünk akartam az anyukájával beszélni de letiltott facen pedig sose írtam rá.... Most viszont kiderült hogy közös barátunk életveszélybe került és erre csak flegmázott és napokig elég bunko volt velem meg hogy jaj találsz te sokkal jobbat meg csak az számít neki hogy én boldog legyek mégis bunkozott végül nagyon csúnyán lehordtam hogy képes volt a baratját így cserben hagyni közölte hogy semmi közöm hozzá meg hogy mindent tulreagálok és azt mondtam akkor keressen egy jobb lányt ha ilyen szörnyü vagyok és azt írta rendben szia és letiltott.... Most nem veszi fel a telefont és nem old fel... Miért tette?:/

Tényleg nem számítok neki?

Bocsánat , hogy ilyen hosszú lett…:S

2013. aug. 2. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
nem baj, hogy hosszú, de kusza és tagolatlan.. szerintem olvasd át megint, tegyél vesszőket, rendes pontokat, kezdj rendes mondatokat nagy betűvel, és elolvasom megint. én se írok precízen, de nagyon szövegnél muszaj.
2013. aug. 2. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Igy szokott ez történni a 8 éveseknél.
2013. aug. 2. 17:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tagolatlan telefonon vagyok elnézést...:/
2013. aug. 2. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ettől most kifolyt a szemem.

Sok mindent nem tudsz tenni, ha nagyon akarod zaklatni, akkor reggelj még egy profilt fb re - sok értelme nincs, gondolom úgyis instant letilt, de más megoldást nem tudok elképzelni per pillanat.

2013. aug. 2. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. aug. 2. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg nem számítasz neki. Görcsölhetsz ezerrel, ráakaszkodhatsz, koslathatsz utána jövő karácsonyig, akkor sem.
2013. aug. 2. 17:51
 7/10 anonim válasza:

A barátommal majdnem egy évig barátok voltunk, nagyon jól kijöttünk a 250 km-es távolság ellenére, aztán azt mondta hogy szeret és velem akar lenni.

Elkezdtünk járni, nagyon szerettük egymást. Bemutattam a szüleimnek. Én voltam fent, ahol lakik csak nem a házukban, (3 napig) viszont sokat kezdtünk veszekedni és mindig sírt, hogy fél, el fog veszíteni. Én mindig megnyugtattam hogy sose hagynám el, aztán az anyukájának be akart mutatni, viszont valamilyen oknál fogja olyat mondott, hogy "ezt a r*hadékot ne hozd ide, mert eladja a házukat és kirúgatja a barátomat a munkahelyéről", pedig egy rossz szavam nem volt hozzá, sosem beszéltünk , sosem látott.

Ezért semmi indokkal kidobott, én meg nem értettem miért. A távolságra hivatkozott,de kiderült hogy az anyukája kényszerítette. Veszekedtünk, könyörögtem napokig, hogy maradjunk együtt, de sírva azt mondta: nem...

Végül mégis összejöttünk, de nem akart felvállalni, én kértem, hogy vagy felvállal, vagy vége. Azt mondta, maradjunk barátok...

Összetörtem :/ napokig sírtam neki, ö mindig kidobott, aztán azt mondta, hogy soha nem hagyna magamra.

43 kilóra fogytam, alig ettem és mindig veszekedtünk, mert azt éreztem hogy szeret. Mindig azt mondta, egy nap talán újra együtt leszünk.

Akartam az anyukájával beszélni, de letiltott face-n, pedig sosem írtam rá....

Most viszont kiderült, hogy közös barátunk életveszélybe került, erre csak flegmázott és napokig elég bunkó volt velem, meg hogy "jaj találsz te sokkal jobbat" ,meg "csak az számít neki hogy én boldog legyek"- mégis bunkózott, végül nagyon csúnyán lehordtam, hogy képes volt a barátját így cserben hagyni. Közölte, hogy semmi közöm hozzá, meg hogy mindent túreagálok. Azt mondtam, akkor keressen egy jobb lányt, ha ilyen szörnyű vagyok. Erre azt írta: "rendben, szia" és letiltott...

Most nem veszi fel a telefont és nem old fel... Miért tette?:/

Tényleg nem számítok neki?

#1-nek..

Kérdező! Próbáld elfelejteni, akármilyen nehéz.. A srácot az anyja nagyon befolyásolhatja, szerintem ő áll a háttérben- amikor veled van, normális, aztán egy csapásra flegma kioktató lesz? Szerintem az anyuja álla a háttérben..

Amúgy hány évesek vagytok?

A közös barátotoknak meg jobbulást!=):/

2013. aug. 2. 17:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat mindenkitől! :S
2013. aug. 2. 18:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Ő 23éves, én most töltöttem a 18-at...
2013. aug. 2. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Úgy látom, hogy a gyerek anyja egy gyökér. Ha nem akar előtte felvállalni, akkor az érthető. Persze ha mások előtt se, akkor az már nem.

Úgy veszem észre, hogy a srác rendszeresen "kirak". Minek foglalkozol vele így? kismillió meg egy másik srác van. Egy ilyen helyzetet fenttatani semmi értelme. Keress mást, s kezdj el enni! (pl csokit, de azért ne rengeteget).

2013. aug. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!