Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kétségbe vagyok esve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kétségbe vagyok esve, de igazából nem lenne okom rá?

Figyelt kérdés
Barátommal 8 hónapja együtt vagyunk. Nekem ő a mindenem, és úgy érzem fordítva is. A baj ott kezdődik, hogy nekem ő az első mármint vele feküdtem le először. Fordítva ez nem igaz. Borzasztóan zavar, és nagyon sokszor felhozom neki ezt a témát, ő meg folyton azt mondja hogy nem jelentenek neki semmit azok a lányok. De akkor miért feküdt le velük? és itt sok lányról van szó. Amúgy szeret ki is mutatja folyton érdeklődik irántam, keres, hív nem hagy magamra. De bennem van hogy lehet már lányokkal is ezt csinálta. Nekem ő a mindenem tényleg neki adtam a szüzességemet vele leélném az életemet nem kell más fiú nekem. Csak rettegek hogy fordítva ez nem így van, és igen, önbizalom hiányos vagyok.
2013. ápr. 17. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
A jelenben kellene élned,és megélned a boldogságot.Ha szeretsz valakit,elfogadod a múltját,és nem feszegeted.Elvégre az már egy lezárt fejezet.
2013. ápr. 17. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Na, pont ezzel fogod elüldözni magadtól...

Ha nem akarod, akkor kapj észbe és ne legyél hisztis pi*.

Ha más csajokkal akarna lenni, akkor nem lenne veled.

Ha későbbiekben úgy dönt, hogy más csajjal akar lenni, akkor azt a kérdéseid, nyaggatásod sem fogja megakadályozni.

Változtatni pozitívan nem fogsz tudni, csak negatívan, ha nem fogod vissza magad.

29/n

2013. ápr. 17. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:
igen értem, csak félek, hogy valamelyik előző lány volt élete szerelme és nem én
2013. ápr. 17. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha valamelyik előző lány volt élete szerelme, akkor most vele lenne. Fogadd el, hogy voltak barátnői előtted is. És igen, valószínűleg őket is hívta, becézte, szerette. De mindezt múlt időben.

Sajnos féltékeny vagy. A féltékenységet le kell tudnod győzni, különben nem lesz hosszú a jövőtök, hiába szeretitek egymást.

2013. ápr. 17. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon hülyén fogod fel a dolgot,már bocs.Nyilván azért Te vagy a barátnője,mert Te kellesz neki.Innentől nincs min rágódni.
2013. ápr. 17. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
én ilyennel nem jöttem volna össze.
2013. ápr. 17. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
nyugi és ne nyaggasd ha kimutatja hogy szeret és te is szereted őt és jól érzitek magatokat együtt akkor ne rágódj a múlton. Bízz benne kicsit jobban és magadban is
2013. máj. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!