Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve! (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Lassan két éve, hogy együtt vagyok a barátnőmmel. Ő most 21 .

A kapcsolatunk elején is kicsit korlátozott, de azok főleg jótékonyak voltak: kért hogy ne dohányozzak, ami azt hiszem kell is hogy mondják egy 16 éves hülyegyereknek.

Aztán már arra is megkért hogy tiltsam le az exemet, majd az egyik legjobb barátnőmet, mert összeveszett vele. És én megtettem, annyira kapaszkodtam a kapcsolatunkba.

Utána elvoltunk, de az utolsó fél év maga a pokol lett. Olyan dühkitörései és hisztirohamai vannak, hogy már nem tudom sohasem hogy mi az okos válasz a kérdéseire, mert bármelyik percben robbanhat. Depressziós, rajtam kívül egyel talán nincsenek barátai, így rajtam vezet le mindent.

És én tényleg igyekszem, de nem bírom tovább. Eljutottunk odáig, hogy megütött egy veszekedés alkalmával( a legnevetségesebb ebben, hogy olyan piti dolgon veszekedtünk, hogy el akarok menni táncórára, de ő meg nem akarta hogy otthagyjam).

Én próbáltam vele szakítani, de olyankor meg összetörik ,és volt már hogy veszekedésnél megvágta az alkarját felül. Félek hogy bántani fogja magát, és rajtam kívül tényleg nincs senkije. De én ezt már nem bírom folytatni. Mi tévő legyek? Szeretem őt, fontos nekem a boldogsága.De már nem vagyok belé szerelmes egyel talán, és nem akarom tovább őt áltatni. Mit csináljak?

Bocsánat hogy ilyen hosszan írtam le, így is nagyon összefoglaltam.

2013. márc. 30. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
már betegesen kötődik hozzád,orvos,orvos azonnal
2013. márc. 30. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt érzelmi zsarolásnak hívják. Pschiátriai eset. Szabadúl meg tőle minél hamarabb! Minél késöbb annál rosszabb lesz, és téged is még jobban meg fog viselni!
2013. márc. 30. 23:19
 3/6 zaphod ***** válasza:
Ahogy előttem megmondták. Orvost neki, mert egyre rosszabb lesz, és orvost neked is, hogy ne érezd magad felelősnek érte, mert nem vagy.
2013. márc. 31. 00:37
 4/6 omba ***** válasza:

Csak úgy lehet vége, ha te végetsz vetsz neki, és később egyre csak nehezebb lesz.

Vagy passzold át egy pasinak...

2013. ápr. 1. 13:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Lelkileg Én fel tudnám dolgozni ha vége lenne, sőt megkönnyebbülnék ( bár ezt csak most vallottam be magamnak is). De érte nagyon nagyon aggódom.
2013. ápr. 1. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
jószívű vagy, de így soha sem lesz vége
2013. ápr. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!