Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit kétségbe vagyok esve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sörbi kérdése:

Kicsit kétségbe vagyok esve. Mi legyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Még tavaly elmentem kocsmázni a barátnőmmel meg pár ismerősével. Az egyik fiú, aki ott volt nagyon hasonlított az exemre. Kb bennem ennyibe maradt a dolog, persze kérdezgettem a barátnőmet, hogy ki ez a fiú, de nem volt semmi extra. Aztán 3 héttel ezelőtt kimentünk deákra páran és ott volt ez a fiú is. Beszélgettünk, utána bejelölt, aztán fb-n is tovább beszélgettünk. Két héttel ezelőtt volt a barátnőm szülinapja ahova elmentem és ott volt a fiú is természetesen. Rengeteget beszélgettünk, és azóta is beszélgetünk, kb minden nap. A gond az, hogy a barátnőm, egy hétig teljesen be volt rágva rám. Volt két barátja is és ez a fiú nála mindig tartalék. Most, hogy nincs barátja teljesen rá van állva erre a fiúra, és azért rágott be rám, mert közölte, hogy "Tudod nekem mindig is bejött ez a srác és biztos vagyok benne, hogy bejössz neki meg szerintem neked is ő..." Nem igazán tudtam erre mit reagálni. Csak bánt, hogy nála (mármint a barátnőmnél) ez a fiú csak tartalék és most hogy nincs jobb megint visszatáncolt hozzá és azért haragudott rám, mert nálam első lehetne a fiú. És fogalmam sincs mit tegyek, hogy tegyem, meg egyáltalán...

Bocsi a regényért, remélem érthető.

2012. okt. 26. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszetek egymásnak,akkor ne nézd a barátnődet,elvégre neki ez a srác csak tárgy,Téged meg tényleg érdekel.Én azt mondom,lépjetek egymás felé,és hajrá!Kit érdekel a barátnőd picsogása???Amúgy is egy önző dög.
2012. okt. 26. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell átgondolnod, hogy mennyit ér a barátságod ezzel a lánnyal, és mennyit érne a kapcsolat azzal a sráccal. Ha ez megvan, akkor már nem kell sokat vacillálni, hogy melyiket add fel a másikért.
2012. okt. 26. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre lehet nem kéne írnom semmit, de b@szogat az ideg ettől a "tartalék" dologtól. És akkor a lányok őrjöngenek a kurv@s viccek miatt. Barátnődnek ennyire viszket a lyuka vagy mi a tosz? Kezdenek kihalni a normális lányok úgy tűnik. "Tartalék"...pofám leszakad.
2012. okt. 26. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak tartalék. Szerencsétlen fiú, és milyen már ez a lány... Szerintem üsd ki a csajt a nyeregből tanítsd móresre.
2012. okt. 26. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a pasinak nem elég a tartalék szerep. Joga van dönteni, hogy mit/kit választ... ha téged, akkor neked is jogod van elfogadni a közeledését, függetlenül a barátnő elvárásaitól. :)
2012. okt. 26. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. Igazából a barátnőm nem volt mindig ilyen, nagyon sokat változott. És nekem nagyon fontos volt a kettőnk közti barátság és még mindig az, csak annyira más lett. A tartalék dolog, vagy hogy is mondjam engem is kiborít. Köszi mindenkinek, ment a zöld mancs. :)
2012. okt. 26. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt a barátnőddel kell megbeszélned. Mert a számomra az lenne a természetes, ha a barátnőd "átengedné" neked ezt a srácot, ha látná rajta, hogy tetszel neki te is, és megmaradna a barátságotok. De valakinél pont fordítva van, nem engedi, hogy "elszeressék előle" a srácot...

Nekem van egy nagyon jó barátnőm, akivel totál egyezik a pasi-ízlésünk. De sosem volt ebből problémánk, mindig megbeszéltük, hogy kinek mit jelent az adott srác, és lemondtunk róla egymás javára. olyan is volt, hogy végül egyikünk se "választotta", és olyan is volt, hogy a srác maga döntött.

Nem tagadom, arra is volt példa, hogy én megismertem egy srácot, volt is köztünk ez-az, s csak utána jóval ismerte meg a barátnőm is (tőlem függetlenül) és köztük is történt valami. Ezen meg csak nevettünk.

De sose dobáltuk oda-vissza a srácokat.

A barátnőd szerintem csak féltékeny rád, és zavarja, hogy egy srác a barátnőre is szemet vethet, nem csak rá...

Ez pedig nem szép viselkedés. Ne csináljon szamarat valakiből, aki ló is lehetne...

Szóval szerintem beszéld meg vele.

De ha hajthatatlan, akkor a srácra bízd a döntést.

Ha igazán jó barátnők vagytok, akkor ez a srác nem fog közétek állni. Mivel a barátnődnek nem a szívszerelme, csak "egy srác a sokból".

Ha megharagszik rád, akkor lehet, hogy jobb is, ha úgy alakul.

2012. okt. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!