Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van okom a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom a féltékenykedésre?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja vagyok együtt. Nagyon szeretem, bízok benne, de az aggaszt hogy több lánnyal beszél facebookon. Meg is mondtam neki, neki az volt erre a reakciója, hogy nem bízok meg benne. Többször veszekedtünk ez miatt. 3 hete beszél egy csajjal, és az a csaj tegnap elkérte a barátom telefonszámát és megadta neki. Aztmondta a barátom hogy soha nem csalna meg és szeret. Csak ne láncoljam magamhoz.

Mit gondoljak?

2013. márc. 7. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Másnak is csapja a szelet. A fiúk többsége nem barátkozni akar a csajokkal, hacsak nem buz-ik.
2013. márc. 7. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem járj utána, ha olyanokat írnak, hogy pl. olyan jó csaj vagy... akkor szakíts vele mindenféle képpen, de mondom előbb járj utána nézd végig a pasid face-ét, és ha flörtölésre találsz rá dobd ki, ha esetleg nemtudod a felszavát akkor 100+1 olyan progi van amivel mgtudhatod, de mindenesetre muszáj utána járnod, mert ez valóban aggasztó... én megmondanám neki:

- Ne haragudj de amig ennyi lánnyal chatelsz facen addig az lesz a legjobb ha szüneteltetünk

Ha ez után jön bocsánatot kérni akkor meg visszafogadnám

2013. márc. 7. 08:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom a facejelszavát.:D és hülyülésből irta a csaj h kell neki bikiniskép... meg tangás, fogunk hármasba talizni áprilisban, aztmondta barátom nyugodtan mehetek.:D
2013. márc. 7. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd hiába kéred a mi véleményünk a naivság és a szerelem elvakít. Ha az én pasimnak ilyeneket irkálna egy csaj tuti h kitépném az összes haját. Megvannak neki az állandó barátai akik előttem is megvoltak velük beszél de nem kezd el új csajokkal barátkozni. Én tuti, hogy megreptetném. Jól mondta az előző a pasik nem barátkozni szoktak...
2013. márc. 7. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, sztem jobb ha nagy levegot veszel es tovabblepsz. Igy megmented magad a kesobbi csalodastol es attol a kortol, ha valoban van sumaksag a 'jajj, dragam hat en soha sem csalnalek meg es szeretlek es ne lancolj magadhoz' mogott, akkor csak magadat fogod felorolni es jobban fog fajni kesobb. Ez mindig benned lesz. Sok paramateres az ugy, de ebbol mar nem lehet jol kijonni.

Sajnalom.

ui: ferfikent irom, hogy en ha ilyet mondtam a baratnomnek, vaj volt am a fulem mogott. es rohadtul elveztem a helyzetet mert en voltam a fonok, tobb csajom is lehetett volna es nem volt vesztenivalom. szemet dolog tudom. de raismertem a szituaciora.

2013. márc. 7. 09:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagy nekem is azt kellene hogy fiúkkal találkozgatok meg odaadom párnak a számomat, lehet rájönne arra hogy szeret és igy nem jó.:D
2013. márc. 8. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
de h értitek h nem barátkozni szoktak? az én pasimnak is vannak lanyhaverjai, akiket már előttem is ismert, kb 4-5 éve egy társaság.. megy a hülyülés, meg stb, akkor nekem is féltékenykednem kellene???
2013. márc. 20. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!