Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek higgyek neki, van féltékenykedésre okom?
28 éves férfi járt egy 50 éves nővel?
Szerintem ne aggódj, egy 20 éves lány, még ha ronda is, akkor is több egy fiatal férfi szemében, mint egy 50-es nő.
Legfeljebb néha fog visszamenni hozzá egy kis szexért, ha veled az nem jó, de nem fog elhagyni, mert egy 50 évessel nincs jövője a kapcsolatnak.
Az azért érdekes kérdés, hogy egy huszonéves férfinak mi szüksége van egy 50 éves nőre. Talán komplexusai vannak, vagy anyaként tekintett rá? Vagy anyagilag függött tőle?
Ez a ti kapcsolatotokban is felmerülhet. Miért van veled? Mert megunta az idős nőjét?
Egy 6 éves kapcsolatot felmelegíteni elég nagy hülyeség lenne a részéről. Valószínűleg nyomós oka volt hogy váltott. És az hogy ki mert lépni egy 6 éves kapcsolatból és mert váltani (Rád) az bizalomra ad okot :)
Szerintem bízz benne! Tudom idegesítő az ilyen de adj neki kis bizalmat és ne féltsd! Egy 20 éves lányt nem sokan cserélnek le egy 50 évesre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!