Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve! Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult. A barátommal lassan egy éve együtt vagyunk. Ő az egész életem. Volt egy hónapos szünetünk, mert csinált valamit amit nehezen tudtam megbocsátani neki. Nos ez alatt az egy hónap alatt kicsit összemelegedtünk a legjobb barátommal(aki fiú), és volt egy görbe esténk. Nem feküdtünk le, csak na..úgy gondoltam ezzel egyenlíthetek. Nos azóta hányingerem van magamtól, és ezen görcsölök. Hogy mi lenne ha megtudná a barátom, mennyire fájna neki, mekkora szemét vagyok..És emiatt nem volt rendben a szexuális életünk. Mert mikor arra került volna sor, csak ez járt a fejemben. És most elmondtam neki. És kiderült, hogy volt egy este mikor berúgott és kevert valami csajjal(nem is emlékezett rá,megbánta stb). Én annyira kétségbe vagyok esve, hogy azt mondtam neki, hogy nem érdekel, mert szeretem, csak ne hagyjon el. Persze fáj, mert az nem a szünet alatt volt..de még soha nem szerettem senkit sem ennyire. Azt mondta, nem tudja tud-e valaha úgy viselkedni velem, ahogy eddig. Valamit tennem kell. Szakítsak vele? Az egész életemet vele képzeltem el. Ő a mindenem..még erre a szaros oldalra is írtam, hátha akad valami értelmes ember is itt. Segítsetek :(((
De akkor ne úgy állj hozzá, hogy "sz@ros oldal" :)
Ha vele képzelted el az életed, és befuccsolt, ez van. Képzeld el mással. Ha már szünet volt, onnantól már csak reménykedni lehet, hisz a szünet csak a vég előjele az esetek túlnyomó többségében.
"Ő az egész életem" < erre pedig csak annyit, hogy van még hova fejlődni a gondolkozás tekintetében :)
Mennyi idős vagy ? szvsz 20 alatt...
2013. máj. 6. 10:48
2/11 A kérdező kommentje:
Hát a szünet az már jó ideje volt. Nem tudom, szerintem minden kapcsolatban vannak problémák, és az ember próbálja azokat megoldani, nem kell rögtön eldobni magától a másik embert. Nem akarom csak így feladni. Vele annyira jelentéktelenné váltak az eddigiek, mintha soha nem is szerettem volna senkit.
(Egyébként bocsánat, csak mindig olyan válaszokat olvasok, hogy megsajnálom a kérdezőket :\ )
2013. máj. 6. 10:56
3/11 anonim válasza:
"Ő az egész életem"
Ez a legnagyobb gond. Legyen önálló, saját életed.
35 ffi
2013. máj. 6. 11:14
4/11 A kérdező kommentje:
Van, csak hogy nélküle minek? Semmi értelmét nem látom, az a gond.
2013. máj. 6. 11:22
5/11 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg neki elmondani valahogy.. ha valóban szeret ,s 'Ő az kit a sors melléd rendelt' akkor bizony nem fog elhagyni és megfog bocsátani. Amennyiben elhagy akkor próbálj találni valaki mást helyette, és ne idegeskedj rajta mert nem ő akkor az igazi. És ha mindent elakarsz követni annak érdekében ,hogy a barátod megbocsásson akkor szakíts meg minden kapcsolatot a 'legjobb fiú barátoddal' véglegesen!
2013. máj. 6. 11:23
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez még egy megoldható probléma... Mindketten megbántátok... mindketten megbocsátotok a másiknak.. megy tovább az élet...
2013. máj. 6. 11:27
7/11 anonim válasza:
Az ember nem szimbióta. Önállóan is életképes létforma. Szóval ez a nélküle nem tudok élni dolog nem állja meg a helyét.
2013. máj. 6. 11:32
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, de az ember alapvetően társas lény. És ha megtalálta a társát, akkor nehezen tud élni nélküle. Egyébként köszönöm a 2 válaszolónak, adtak egy kis reményt :)) Meg a többieknek is, mert nekik is igazuk van. De jöhetnek még :)
2013. máj. 6. 11:42
9/11 anonim válasza:
Miért van lelkiismeret furdalásos? Nem tettél semmi rosszat. Szünet alatt meg a szex sem gond mással hisz külön vagyok
2013. máj. 6. 17:39
10/11 anonim válasza:
Szerintem most kb egálban vagytok. MIndketten kavartatok mással. Ami ha ugy nézzük két szerelmes emberrel nem fordul elő, még szünet esetén sem. (mondom ezt én aki részegen mással smároltam a párom szeme láttára) De megbocsátott. Mégis külön vagyunk de az másik történet.
Ha szerinted még van esélyed visszaszerezni a bizalmát akkor adjatok egymásnak egy esélyt. Igazából szerintem ha te is meg bocsátottad neki is meg kéne. Idővel elfelejti majd, ahogy Te is az ő bűnét. Ha hajlandó esélyt adni próbáljátok meg de a múltat felejtsétek el. Sok sikert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!