Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kétségbe vagyok esve.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit csinálnátok akkor, ha a párotok bejelentené nektek azt, hogy találkozik egy nővel, akibe régen halálosan szerelmes volt? Hogy reagálnátok ezt le? Én le lettem hordva a sárga földig azért, mert nem nézem jó szemmel ezt. Teljesen megbízok a barátomban, de a másik félben már nem annyira...
Előre is köszönöm a válaszokat!
én természetesen megértelek, bár én még félnék igyis :S de bizom benne hogy semmi nem lesz köztük, a lány meg nem tudom mit akar de lekophatna....
18L
attól függ mennyire vannak "barátságban", ha azt állítaná a párom hogy csak barátok akkor sem bíznék meg benne teljesen,tartanék a dologtól. megértelek!!
de nektek kell tudni milyen viszonyban vagytok, velem ezt tuti nem lehetne eljátszani :) ne hagyd magad érvelj.
Ha belegondolsz biztosan volt neked is olyan pasid, akibe halálosan szerelmes voltál, de ha most találkoznál vele hidegen hagyna. Talán ő sincs ezzel másképp.
Talán csak le akarja zárni magában.
De ha mégsem, hanem ha most megkaphatná, és akarja is, akkor ez ellen sem tehetsz semmit.
De ha x éve nem kellett a csajnak, most miért kellene? Meg egyáltalán, valszeg a csajnak is van pasija.
Szóval szerintem ne parázz. Mondom ezt úgy, hogy én még a szélre is féltékeny vagyok. :D
De magamból kiindulva, a legtöbb pasira rá se birok nézni, akikbe egyszer halálosan szerelmes voltam.
Ez csak egy emlék... neki is valószínűleg csak egy emlék.
Nem csak a pasik lehetnek makacsak és egoisták... de ha neked az nem jön be akkor eleve úgy kéne választanod párt.. ha nem akarsz kinlódni :)
és ne alázkodj azért meg mert úgy érzi mindent megtehet, ha látja hogy sírsz hisztizel mert szereted félted, akkor úgy érzi majd hogy úgyis szereted, megfogsz neki bocsájtani ha talizik a csajjal akaratod ellenére!
de miért akar vele ennyiree találkozni? nem lehet megoldani hogy a jelenlétedben? mi oka van arra hogy találkozzanak minden áron, ha téged szeret.. :S? nagyon sajnállak :(
Azt mondta, hogy nem fog megcsalni, mert hogy egyszerűen nem bírna. A családjában több kapcsolat is azért mert fuccsba, mert hogy az egyik fél megcsalta a másikat... de én még mindig ott tartok, hogy nagyon szerette.
Állítólag ő a legjobb női barátja. De hosszú ideig nem is beszéltek az utóbbi időben. De férfi és nő közt, nincs olyan hogy barátság. Az egyik fél mindig többet akar a másiknál.
Nem érzem úgy, hogy megalázkodtam volna, mert túl érzékeny vagyok. Mindent nagyon a lelkemre veszek.
De fogalmam sincs... Én se bírok ránézni egyetlen volt barátomra sem...
Szeretem, nem akarom elveszíteni, de ő meg nem tudja megérteni az érzéseimet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!