Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve! Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult. A barátommal lassan egy éve együtt vagyunk. Ő az egész életem. Volt egy hónapos szünetünk, mert csinált valamit amit nehezen tudtam megbocsátani neki. Nos ez alatt az egy hónap alatt kicsit összemelegedtünk a legjobb barátommal(aki fiú), és volt egy görbe esténk. Nem feküdtünk le, csak na..úgy gondoltam ezzel egyenlíthetek. Nos azóta hányingerem van magamtól, és ezen görcsölök. Hogy mi lenne ha megtudná a barátom, mennyire fájna neki, mekkora szemét vagyok..És emiatt nem volt rendben a szexuális életünk. Mert mikor arra került volna sor, csak ez járt a fejemben. És most elmondtam neki. És kiderült, hogy volt egy este mikor berúgott és kevert valami csajjal(nem is emlékezett rá,megbánta stb). Én annyira kétségbe vagyok esve, hogy azt mondtam neki, hogy nem érdekel, mert szeretem, csak ne hagyjon el. Persze fáj, mert az nem a szünet alatt volt..de még soha nem szerettem senkit sem ennyire. Azt mondta, nem tudja tud-e valaha úgy viselkedni velem, ahogy eddig. Valamit tennem kell. Szakítsak vele? Az egész életemet vele képzeltem el. Ő a mindenem..még erre a szaros oldalra is írtam, hátha akad valami értelmes ember is itt. Segítsetek :(((2013. máj. 6. 10:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt mondta, hogy mindennél jobban szeret,felejtsük el a múltat és kibékültünk. :))
2013. máj. 6. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!