Kezdek kétségbe esni, mit kéne tennem?
16 hónapja vagyok állás nélkül, elfogyott a pénzem. Nem megyek sehova, begubózom, párom elhagyott, barátaim lelépnek. Tudom miről beszélsz. 2 hónap az semmi még...
Nem tudom hogy oldom meg, pályázok, pályázok.
Csodálkozom, hogy nyelvtudással nem tudsz elhelyezkedni. Az ilyen emberekért kapkodni szoktak nagyobb cégeknél irodára. Az angol vagy a német azok közt van, amilyen nyelveken beszélsz?
Amúgy én is hasonló cipőben járok, közel másfél éve nincs munkám. Ha nem lenne pár ember mellettem, nem segítenének, már nem lennék ezen a világon...
Ne add fel, add be a jelentkezésed olyan helyekre is, ahová nem hirdettek felvételt, de vállalnál ott munkát.
Sok helyre azért sem mertem jelentkezni, mert elvárják a szakmai tapasztalatot, ami sajnos csak diákmunkákból van össze-vissza. Szerintetek úgy is jelentkeznem kéne, ha még nem sikerült addig olyan szakterületen tapasztalatot szerezni?
Egyébként igen, angolul is, valamint szlovákul, csehül és oroszul elég jól beszélek, németül és lengyelül pedig alapfokon.
Ti hogyan pályáztok meg egy állást? Ha nagyon tetszik, akkor úgy is jelentkeztek, ha nem feleltek meg minden kritériumnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!