Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SMS-ben szakítani bunkóság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SMS-ben szakítani bunkóság, de mit mondjak személyesen, ha rákérdez mégis miért?

Figyelt kérdés
Háromszor randiztam egy pasival, aranyos, kedves, helyes és a harmadik randin megkérdezte lennék a barátnője.. akkor igent mondtam, de az elmúlt egy hétben nem találkoztunk és ma mikor szóba került mikor ér rá elöntött egy érzés, hogy igazából nekem nem kell ő. Más sem és baj sincs vele, egyszerűen nem tudom megfogalmazni, de valahogy nem megy. Tudom, hogy személyesen illik lezárni ezeket, de ha találkozunk mégis mit mondjak neki, ha megkérdezi miért?
2013. aug. 1. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

igen, személyesen mondd el mindenképp

hát hogy rájöttél hogy bár vele nincs semmi baj, nem lennél kész egy kapcsolatra senkivel

ez amúgy közhely, de ha ez a helyzet

2013. aug. 1. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Csakis az igazat!!

Amit érzel, engem nem bántanál meg vele, az sms viszont bunkóság...

2013. aug. 1. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Így ahogy van, mond el neki személyesen.
2013. aug. 1. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Személyesen igent mondasz, aztán vakarózol, hogy inkább mégse? B....tlan P...csa
2013. aug. 1. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
"Nem te vagy az igazi"
2013. aug. 1. 15:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4es.. Te mindenkivel akinek személyesen igent mondtál együtt vagy azóta is?
2013. aug. 1. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. ÉN mielőtt igent mondok valakinek, átgondolom, nem csak rávágom kislányos zavaromban!!! Áll az állításom továbbra is! Állj elé, és légy őszinte: "Nem gondoltam jól át, nekem te nem kellesz! Elnézést a sok kellemetlenségért, amit gyerekes gondolkodásommal okoztam!"
2013. aug. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!