Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom akit szeretek, akkor miért jár a fejembe mégis az ex pasim?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, nagyon szeretem, vele tervezem a jövőm, az életem.Iszonyat ritkán szoktunk összeveszni, mindenbe egyetértünk. Előtte pedig volt egy nagyon viharos kapcsolatom, amit végülis nem is neveznék kapcsolatnak.. ilyen 8 hónapig tartó se veled- e nélküled volt. Abszolút komolytalan rosszfiú kategóriába tartozott, aki még volt, hogy a szemem előtt is mással enyelgett, szinte mindennap összevesztünk,kiabáltunk, de ezen kívül egy szenvedélyes viszony volt. Volt, hogy én voltam nagyon oda érte, ő pedig csak kihasznált... és volt, hogy nekem nem kellett és ő tepert. Jövője abszolút nem lett volna sosem. Szerelmes sem voltam belé.. AZtán ennek vége szakadt mikor összejöttem a mostani párommal, aki egy megbízható, normális férfi. Az utóbbi időbe többet beszéltünk az ex " rosszfiúval".. és megmozgatta a fantáziám, van hogy vele álmodok.. már ezektől is bűntudat gyötör a párom előtt.. Soha nem csalnám meg! Magamat se értem, tudom ha a mostani barátom elhagyna összetörnék.. és lehet újra kezdődne ezaz értemetlen, sehova nem vezető viszony az exel.. és csak tengődnék.. valakinek volt már hasonló esete?2013. júl. 31. 10:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem azért van mert még valamennyire szereted őt is.
2/2 anonim válasza:
Magadnak keresed a bajt ne beszelgess vele így persze hogy eszedbejut. Ez már csak így megy ha az exem képbe kerül én is álmodtam vele el kell varrni minden szálat és a jövőre koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!