Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudoznak a nők fiatalabban és idősebbek is és miért ennyire gusztustalanul számítóak angyali álarcban?
Sokszor úgy érzem na most ez a lány más lesz.
De nem, mindegyik ugyanolyan..
Aztán esetleg ideig óráig játszanak az emberrel aztán hirtelen nem tudja elképzelni hogy mi ketten együtt.
Szóval akinek nincsen vonzó pénzzel egzisztenciával átszőtt "érdekes" élete az haladéktalanul lapátra kerül csak idő kérdése, szexről persze szó sem lehet még csókról sem egy átlag pasival aki próbél normális lenni és a legjobbat kihozni ááá ilyennel túl ciki lenne...
Lássuk be (mikor ha nem most!)hogy manapság jobb egyedül...Nincs nő nincs"sírás"..
Úgy látom én egy normális nőt sem tudok kifogni mert gyakorlatban ilyen nincs is,kár a gőzért..
Fura, hogy 27 évesen még ilyen a világképed.
Azt hittem tizenvalamennyi lehetsz. Mert a suliban még tényleg ez volt a jellemző. Mindegy milyen vagy a külső a lényeg.
Most 24 vagyok és itt a korosztályomban egyáltalán nincs meg ez a felszínesség . Pl ha csak a szomszédunkból indulok ki: nagy darab gyerek (viszont nagyon jól el lehet vele dumálni, mert érdeklődő típus) és még női szemmel is csinos a barátnője (most babát szeretne a csaj) És ez csak egy a sok közül.
Lehet, ez máshol másképp megy, nem tudom. De akkor elég elkeserítő a helyzet :(
"Hiába h nem vagy ronda, ha különösebben jóképű se vagy, csak a csúnya lányok közül válogathatsz"
Látod, te se vagy különb. Ugyanúgy a szép csajokat keresed, de elítéled ha a nők teszik ezt a pasikkal. Akkor mégis mit vársz?
#52 Amerre én jártam, a huszonéves nők is éppen ennyire felszínesek.
#53 Nem értem a logikádat. Ebből miért következik az, h a szép csajokat keresem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!