Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudoznak a nők fiatalabban és idősebbek is és
miért ennyire gusztustalanul számítóak angyali
álarcban?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem na most ez a lány más lesz.
De nem, mindegyik ugyanolyan..
Aztán esetleg ideig óráig játszanak az emberrel aztán hirtelen nem tudja elképzelni hogy mi ketten együtt.
Szóval akinek nincsen vonzó pénzzel egzisztenciával átszőtt "érdekes" élete az haladéktalanul lapátra kerül csak idő kérdése, szexről persze szó sem lehet még csókról sem egy átlag pasival aki próbél normális lenni és a legjobbat kihozni ááá ilyennel túl ciki lenne...
Lássuk be (mikor ha nem most!)hogy manapság jobb egyedül...Nincs nő nincs"sírás"..
Úgy látom én egy normális nőt sem tudok kifogni mert gyakorlatban ilyen nincs is,kár a gőzért..
Akkor én kérek elnézést. A lényegen azonban nem változtat.
2013. aug. 1. 22:56
42/54 anonim válasza:
én azt tudom javasolni, hogy kezdj el valamiben különlegesebb lenni mint a többi ffi. , amiért megéri téged választani , ha átlagos (vagy alatti külsővel) rendelkezel, az nem segít ebben, ezért kell a személyiségeden valami olyat alkotni, ami megéri egy nőnek, hogy veled maradjon, hogy lásson értéket benne, persze minden ember azt hiszi magáról, hogy ő különleges személyiség, de sajnos sokszor nem ez a helyzet, átlagos vagy az alattival rendelkezik, számukra segítség a külső és a pénz -> ebből kiindulva , azt tudom ajánlani, hogy ha számodra nem lehetőség ez a kettő, akkor marad az értékes ,érdekes személyiség megteremtése , és ennek fényében nem a külső elsődleges beszámítása a hölgynél ...
2013. aug. 2. 09:59
43/54 anonim válasza:
a nő mit tud csinálni ? nem erős, nem erőszakos, nem fogja kikérdezni a dolgaidat, a lehetőségeidet , hanem szépen informálódik a női praktikák alapján (ami ösztönösen évszázadok alatt kiforrott már, ők a testfelépítésük folytán, nem lehetnek direkt konfliktus felvállalok, indirektbe teszik a dolgaikat ) persze ez mai köntösbe tűnhet neked ilyen durvának
2013. aug. 2. 10:04
44/54 anonim válasza:
#42 A személyiség egyetlen nőnek se számít. Ha ronda vagy, nem is kíváncsiak a személyiségedre, ha jóképű, akkor meg úgyis tökéletesnek látják a belsődet is.
2013. aug. 2. 10:20
45/54 anonim válasza:
# 44 igen, mert a férfiak a csúnya nők után futnak esetleg?
Semmivel nem különbek a nőknél.
2013. aug. 2. 10:41
46/54 anonim válasza:
"igen, mert a férfiak a csúnya nők után futnak esetleg?"
Ha a csúnya nő normális, akkor igen. Nem véletlen, h sok csúnya nőnek van pasija, még akár jóképű is, csúnya férfit viszont sose látni barátnővel.
2013. aug. 2. 10:51
47/54 anonim válasza:
46-os és arra mit mondasz, hogy nekem a csúnya nők nem tetszenek, akármennyire is jó fejek, ugyanakkor én férfiben még csak ronda sem vagyok, de még sincs senkim? Ne mondd, hogy gáz vagyok mentálisan, mert amíg voltak nőim, mind dicsértek, hogy a legértelmesebb vagyok a pasijaik közül :) Valakinek kakukktojásnak is lennie kell.
2013. aug. 2. 10:53
48/54 anonim válasza:
46-os megmondod hány éves vagy?
2013. aug. 2. 11:16
49/54 anonim válasza:
#47 Ez így szokott lenni. Hiába h nem vagy ronda, ha különösebben jóképű se vagy, csak a csúnya lányok közül válogathatsz, ezért nem volt még senkid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!