Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta megcsaltam, nem élvezem vele a szexet. Mit tegyek?
A párommal 2 éve voltunk együtt akkor, amikor nagy hullámvölgybe kerültünk. Fél évnyi folyamatos veszekedés, majd olyat tett, ami miatt mások simán szakítottak volna, de én 2x (!!) is adtam neki "utolsó" esélyt.
Mondtam neki, hogy csak akkor lesznek együtt, ha bebizonyítja, hogy van értelme, ha látom, hogy tesz a kapcsolatunkért. Megígérte, majd még azon a héten valamivel nagyon megbántott.
Én akkor chateltem egy pasival, akivel találkoztam. Lefeküdtem vele.. Szörnyű volt különben...
A páromnak nem mondtam el, valamilyen szinten úgy érzem, hogy megérdemelte... Csúnya ezt mondani, de ő is hátba szúrt engem, ráadásul nem mondta a szemembe, hanem lebukott...
Nekem az égvilágon semmit sem jelentett az a szex, hánynom kell ha rá gondolok...
Ne ítéljetek el, tényleg nem tudom, miért tettem.. Végső elkeseredés volt szerintem, és annyiszor megalázott, az a pasi meg éreztette, hogy kellek neki... Különben hűséges típus vagyok, tipikus jókislány..
A párommal azóta tökéletes a kapcsolatunk, de részemről a szex nem megy. Szexelünk, de nem tudom kikapcsolni az agyam, nem élvezem annyira, nem tudok elélvezni sem.. Mit tegyek?
Csak szex közben gondolok erre, máskor eszembe sem jut.
Undorító volt, de tényleg...
Lehet, hogy pszichológus kéne?
Egyikőtők kutya, a másik pedig eb. Keress egy új párt és legközelebb ne legyél egy ipari QVA!!
....jókislány..... voltál.... egyszer.... régen.... képzeletben....
Ja értem, mert szerinted terveztem, hogy majd megcsalom.. Gratulálok, te észlény.
A pofádból meg vegyél vissza, nekem egy senkiházi nyáriszünetes csicska ne féregezzen!
Most is "jókislány" vagyok, képzeld.
Még csak rá sem nézek más pasikra, mint ahogy régen sem tettem.
Ti pasik mit hisztek? Bármit megtehettek, bezzeg ha a nő tesz valamit, egyből világi nagy kur*a??
Látszik, hogy melyik választ írja tizenéves h*lyegyerek!
Huszonéves hülyegyerek vagyok, de mégis mi az a görénység amire megcsalással kellett válaszolnod?
Ráadásul egy vadidegennel, akit chaten szedtél össze. Egy jókislány nem csinál ilyet, drágám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!