Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem, ha nem mondom el neki, hogy megcsaltam a barátjával? (Bővebben lent, kérlek mielőtt válaszolsz olvasd el! )
Régóta van párom és nagyon szeretem őt.De van egy két "barátja" akik többször is kiakartak kezdeni velem. Ez engem eléggé zavart, el is mondtam neki,de nem hitte el,azt mondta a barátai tiszteletben tartják,hogy az ő barátnője vagyok.Ez rosszul esett, de nem neveztem meg a "barátokat". Hogy ne kelljen csalódnia bennük.
A hétvégén voltunk buliba,ahol én tovább maradtam mint párom,és újra kikezdett velem az egyik illető. Próbáltam ellenkezni,de az igazság az,hogy annyira sokat ittam,hogy nem bírtam. Így elcsattant pár csók. Ő tovább akart menni,én mondogattam,hogy nem szabad,mert a párom barátja, mire ő csak annyit mondott h "leszarja". Elég erőszakos volt,de nagy nehezen sikerült kiszabadulnom a karjaiból.
Azóta nem beszéltünk,ő már találkozott a párommal,de semmit nem mondott neki,úgy tett mintha mi sem történt volna.
Nekem azóta bűntudatom van,sírás kerülget folyton.De nem akarom neki elmondani. Nem bírnám elviselni,hogy fájdalmat okozzak neki és két emberben is csalódnia kelljen akit szeret.
Megérdemlem,hogy szenvedjek,de neki nem akarok rosszat.
Arra is gondoltam,hogy elhagyom,mert jobbat érdemel nálam, annak ellenére,hogy vele tudnám csak elképzelni az életemet. Mindent megadnék érte,de nem tudom vissza csinálni azt az éjszakát.. :(
Szerintem el kéne mondanod neki. Joga van tudni, hogy eldönthesse akarje-e így folytatni veled. Mesélj el mindent, ahogy itt is írtad. Csak vigyázz nehogy az jöjjön le belőle, hogy még ő a hibás amiért nem hitt neked, de íme itt a bizonyíték...
De azért kicsit elgondolkodtató, hogy mégis mért nem hitt neked. És az is hogy mért mentél bele ebbe a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!