Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. Minden jó, minden szép, minden tökéletes! Nekem ő az első barátnőm, volt már szexuális együttlét. De neki előttem volt egy komoly 1,5 éves kapcsolata, az első szerelme! És tudom, hogy nagyon szerette, de aztán kiszeretett az illetőből és idővel belémszeretett! Normális, ha én állandóan arra gondolok, hogy Ő gondol-e a volt barátjára? Érzem hogy szeret, fészről is letiltotta, meg kidobálta a cuccokat amiket tőle kapott, meg minden eféle! Tudom, hogy nem csalna meg főleg nem vele, de na, hogyan tudom ezt kiverni a fejemből, hogy folyton az exe miatt idegeskedjek, pedig abszolút nincs rá okom?2013. júl. 30. 21:36
1/8 anonim válasza:
Ha kidobálta a holmiját az gáz számodra-mert ott még van érzés.
2/8 A kérdező kommentje:
Mármint az exétől amiket kapott, párnát, meg eféléket! Nem amiket tőlem kapott!
2013. júl. 30. 21:39
3/8 anonim válasza:
ha nem tudsz megbízni benne, hagyd ott. bizalom nélkül nem ér semmit.
4/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy megbízom benne, meg tudom, hogy nem csalna meg, nem kavar, meg tényleg nagyon szeretem! Csak mindíg az jár a fejemben, hogy gondol-e az exére, meg efélék!
2013. júl. 30. 21:41
5/8 anonim válasza:
örülj neki, hogy szeret vki és viszont szeretheted
6/8 anonim válasza:
Normális, fontos neked, félsz, hogy elveszíted - az ember a kocsiját is bezárja. Nem szabad túlzásba esni, ha nem ad rá okot, akkor ne féltékenykedj, és nem lesz semmi gáz.
Írta valaki korábban, hogy van érzés, csak mert kidobta a holmijait - ezzel egyáltalán nem értek egyet, én szinte semmit nem tartottam meg(csak a fülesemet, mert jó cucc, hülye lennék kidobni :D), de egyáltalán nem érdekelnek.
7/8 A kérdező kommentje:
nem féltékenykedem, nem teszek megjegyzéseket neki, meg semmi eféle, mert annak nincs értelme! alaptalanul meg am se, csak félek, hogy ugye az első szerelme volt neki, és ha meglátja, stb-stb, és újra fellángol! persze tudom, akkor sose szeretett, de nem akarom elveszíteni! :/
2013. júl. 30. 21:58
8/8 anonim válasza:
Megértem, hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba! Nem tudom, hogy hogyan viszonyul a volt barátjához, de ha különösebben nem veszel észre rajta semmit akkor nincs gond. A lányok egyébként szeretnek az első szerelemre jó szívvel visszaemlékezni. (Ez persze nem jelenti azt, hogy állandóan rajta jár az esze!!!) De ahogy írtad nálatok nincs olyan baj, hogy visszavágyna hozzá. Egyébként pedig normális, hogy félted!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!