Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Madár vagy barátnő? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madár vagy barátnő? Mit gondoltok? 28/F

Figyelt kérdés
Sajnos választanom kell... van egy gyönyörű barátnőm akivel nagyon szeretjük egymást és van egy szintén gyönyörű és értékes sárga-kék arám aki olyan mintha a gyerekem lenne, semmi pénzért sem szeretnék megválni tőle.. Eddig semmi probléma nem volt. A gondok akkor kezdődtek amikor két hete összeköltöztünk barátnőmmel. Ha a madárral foglalkoztam (babusgatás, játék ami néha elég sok órámat kiteszi) nem nézte jó szemmel.. Viszont ha a barátnőmmel voltam, a madár rikácsolt. Szóval féltékenyek lettek egymásra, plusz a barátnőmet már egy kicsit idegesíti is. Szóval tegnap bejelentette hogy válasszak: vagy az a "tetves madár" vagy ő.. és most nem tudom mit tegyek:/ egyszerűen nem bírok megválni a papagájtól viszont a kedvesemet sem szeretném elveszíteni:/ ti a helyemben mit tennétek?
2013. júl. 30. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez komoly, és a fönti kérdés sem kamu, akkor igazából kidobnám a csajt, mert nálad tuti jobbat érdemel :D "a sz*rt se lehet lehúzni" Tuti igényes lakhely lehet
2013. júl. 30. 23:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Bazzeg te marha buta vagy! :D

Ezt nem mondtad madárszarral van tele a kecó, az ágy meg a kajásbödön. Ritka igénytelen egy állatkert lehetsz. Így akarsz nőt tartani?

2013. júl. 31. 04:50
 23/24 A kérdező kommentje:
a belinkelt kérdéhez semmi közöm... attól eltekintve hogy néha találni pár tollat a lakásban más higéniai probléma nincs, a madár külön szobában van és egyáltalán nem büdös.. általában a kalitkájába szokott üíteni de ha nagy ritkán (kb. fél évben kétszer) előfordul hogy máshova rakja, akkor egyből feltisztítom.. és igaz hogy néha a fejünk fölött repked meg szeret a vállamon ülni ez egyáltalán nem zavaró. Amúgy mondtam a barátnőmnek hogy kap egy madarat ő is, valami kisebb fajtát aminek a gondozása nem olyan macerás, csakhogy megtudja milyen érzés. Nem nagyon tetszik neki az ötlet. :/ attól félek ennek szakítás lesz a vége...
2013. júl. 31. 12:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy részről megértem a barátnődet,másrészről meg nem.Én is nagy állatbarát vagyok(van 2 macskám egy 200L-es akváriumom tele hallal csíkos fűegereim elég sok db.)A barátom is nagy állatbarát,de nála azért bővebb a felhozatal.(2 agáma,4 macska,12 madárpók,1 leopárdgekkó,1 egér,halak stb. És amikor ott vagyok nála órákig tart még elrendezzük az állatokat,de én segítek neki mindenben szóval nem kérném sosem,hogy váljon meg az állatoktól mivel nekem is vannak és nem adnám őket semmiért.Viszont az idegesítő,hogy 2 napja alig beszélünk,mert folyamatosan pókozik lett neki 220 db kispókja és azokat külön dobozba kell rakni megetetni stb.Mondtam neki,hogy segítek,de nem akarta.Simán lelép amikor beszélünk,mert,hogy neki dolga van.Ez azért kiborító.Na,de szerintem válaszd a papagájt ha a barátnőd nem érti ezt meg...úgy mond ő csak egy állat.Félre ne értsétek ezt úgy értem,hogy nem vele bújsz ágyba és nem őt csókolgatod.:D.Próbáld meg megértetni a lánnyal,hogy neked fontos ez a madár,aztán ha nem megy akkor tényleg semmi értelme folytatni.Nem kéne féltékenynek lennie egy madárra.
2013. júl. 31. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!