Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PiJoe kérdése:

Nagyon jól megvagyunk a barátnőmmel már fél éve, de egy kis időre elszeretnék tűnni előle (2-3 napra) anélkül hogy ő bármit is tudna rólam. Mit gondoltok hogy fog ez esni neki? Leginkább lányok válaszát várom! 22/F

Figyelt kérdés

2013. febr. 5. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ez gyökérség. Ebből szerintem ki tudod találni, hogy hogyan fog neki esni. Ha ilyen pali vagy, akkor azzal tennél jót neki, ha nem is mennél vissza.
2013. febr. 5. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Olyan furcsán írod, jól értem, mintha lenne valami titkod? valami, amiről nem szeretnéd, ha tudna? Ha nem, és csak egyedüllétre vágysz, mondd meg neki. De nem biztos, hogy ilyen korban ezt megérti, lehet, hogy rosszul esik neki. N
2013. febr. 5. 09:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen rejtegetni valóm, egyszerűen csak szívesen lennék egy kis időt nélküle mert magányra van szükségem. Meg szerintem ha nem beszélünk 2-3 napot utána sokkal több mondanivalónk lenne egymásnak, nem?
2013. febr. 5. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát a mondanivalóban nem vagyok biztos. Inkább keressetek közös élményeket. A magányra vágyódásodat megértem, a férfiaknak szükségük van rá. a barátnődnek nincsenek barátnői? Rendezhetne akkor ő is csajos napokat, legalább nem szakadna el a barátnőktől.
2013. febr. 5. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha fél év után nem tudtok egymásnak mondani semmit, ott már gond van. Ez így nem old meg semmit. A másik, nem hülye szerintem. Ha ő fog rájönni, rosszul esik neki. Talán jobb lenne beszélni. Ez az én véleményem. Minden esetre Te tudod.
2013. febr. 5. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mond meg neki hogy kell egy kis egyedüllét. Teljesen érthető és nincs is ebben semmi rossz.

22/L

2013. febr. 5. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem is legyél egyenes, és mond azt, amire szükséged van, nem jó az, h teljesen össze vagytok nőve, de ha eltűnsz, akkor azt fogja gondolni, h megcsalod
2013. febr. 5. 10:19
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítő válaszokat, megfogom mondani neki h kicsit most magányra van szükségem!
2013. febr. 5. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

En arra vagyok kivancsi: mennyit talalkoztok? Amikor nem talalkoztok mennyit beszeltek (oke hogy mindennap kb de akkor hany percet orat jelent)? Mert oke hogy kell egy kis magany, de nem mindegy milyenek a korulmenyek.

Mindenesetre, ha a baratom fogna magat es szo nelkul minden elojel nelkul maganyra vagyna es eltunne, elgondolkodnek hogy valoban olyan jol megvagyunk e... Es hogy ezek utan hogyan tovabb.

2013. febr. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!