Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel ugyanazt a fiút szemeltük ki magunknak. Én összejöttem a sráccal. Talán nem kéne mesélnem róla a barátnőmnek?
Kb. 3 hónapja ismertem meg a srácot a bagázsból, már akkor tudtam, hogy bele fogok zúgni.. így is lett, teljesen szerelmes lettem. Másfél hónapra rá az egész társaságnak bemutattam a barátnőmet is. Úgy tűnt, hogy a srácnak nagyon bejön a barátnőm - az egész éjszakát végigbeszélgették, és a barátnőmnek is megtetszett ő. Aztán végül újra velem kezdett lenni - úgy, mint régen, és most össze is jöttünk. Sosem volt vitánk miatta, mindig őszintén megbeszéltük a dolgot, és sokat nevettünk, hogy régen mindig mondtuk, hogy sosem fog ez velünk megtörténni, mert nagyon más az ideálunk, aztán mégis.
Szerintem a barátnőm próbálja titkolni, és tagadni, de nem fogadja őszinte örömmel az áradozásaimat. Lehet, hogy nem kéne neki mondanom? Nagyon sok önértékelési problémája is van... Szerintem ez is betett neki. Mit csináljak?! Próbáltam már vele beszélni erről..
( 16/L )
biztos, hogy szar lesz neki, ha belegondolsz, fordítva te is rosszul éreznéd magad.
beszélj vele erről, végülis neked tetszett meg előbb, te ismerted meg előbb, tehát teljesen jogos ami történt, csak rosszul jött ki, hogy neki is megtetszett. de van ilyen.
ha tényleg fontos vagy neki, előbb-utóbb megnyugszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!