Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve újra összejöttem a volt barátnőmmel, akivel ezelőtt 13 hónapig voltam 1ütt. De nehezen fogadták el a szülei, hogy újra együtt vagyunk. Mindig valami hülyeségre hivatkozva próbálják tiltani tőlem a szülei. Nem bírom már. Mit tegyek?
Ha valóban szeret és te is őt, akkor miért érdekli más véleménye?
Az én szüleim is le akartak beszélni a páromról, mert teljesen az ellentéte. Tényleg tűz és víz vagyunk! Én pörgök, szeretek középpontba lenni, sok barátom van, állandóan mennék vmerre. Ő meg csak ül otthon, meccset néz, nem igen él társasági életet. Persze azért neki is vannak barátai.
Anyukám állandóan nyomta a szövegét, hogy hozzám egy pörgős, laza fiú illik, aki ugyanolyan dilis mint én.
Eleinte engem is nagyon bántott, de aztán megbeszéltem velük, hogy mennyivel jobb a mostani párom, mik az előnyei, mik a hátrányai.
4 éve boldog kapcsolatban élünk mindenféle gond nélkül (semmi megcsalás, félrekacsingatás).
Szerintem üljetek le a pároddal és a szüleivel és tisztázzátok le felnőttek módjára, hogy kinek mi a gondja a másikkal. Mondd el a szülőknek, hogy szereted a lányukat és maximálisan hűséges leszel és megvárod.
Sok sikert!
20/L
Hát, ha te dobtad a lányt, vagy netán megcsaltad, és összetartó a család, simán lehet, hogy berágtak rád, és nehezebben bocsátanak meg, mint a barátnőd. Elvégre ők nem szerelmesek beléd ;).
Ha az én exem akarna velem megint összejönni, és netán valami csoda folytán elmenne az eszem, és belemennék, a családolm akkor sem hiszem, hogy valaha is megint olyan jóban lenne vele, mint régen. Pedig ő nem is csalt meg, csak simán f@sz volt velem.
Ha nem erről van szó, akkor a felettem lévőknek van igaza.
Az előző párommal én is sokáig voltam együtt, majd szakítás után újra összejöttünk. A családom kifejezte rosszallását, a barátaimon pedig láttam, hogy hiába nem szólnak, nem tartják okos döntésnek. Hosszú ideig maradtunk együtt, és tönkrementem a kapcsolatban. Mikor végre sikerült elszakadnom tőle, mindenki azt mondta, azért próbáltak érvelni ellene, mert látták, hogy nem vagyok boldog. Gyakran ezt egy kívülálló jobban észreveszi..
Persze az is előfordul, hogy csak okoskodni akarnak, jobban tudni, mi neki a jó. Az ő szülei melyik típusba tartoznak? Lehet, emberileg nem tartanak titeket összeillőnek. A külvilág gyakran olyasmiket is lát, amit ti nem.. Néha tévednek, néha igazuk van.
Ha ez a dolog ennyire megmérgezi a kapcsolatot, hogy a lány már szakítani akar, akkor könnyen lehet, sosem érezné magát boldogan melletted. Ha a családja és közted között kell választania, a családját választaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!