Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » összejöttem barátnőmmel 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összejöttem barátnőmmel 2 hete! Nagyon jól megvagyunk filmezgetünk meg minden de szerelmet nem érzek . De ha nem vagyok vele akkor sokat gondolok rá . Jolvan ez igy?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
miért ne? nem kell azonnal szerelembe esni...
2012. jan. 24. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
A szerelem majd jön az idő folyamán, nem kell sürgetni!
2012. jan. 24. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
persze:)majd kialakul.
2012. jan. 24. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat meg is nyugodtam ! :D
2012. jan. 24. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Már az jó, hogy aggódsz, hogy nem szereted még, szóval szeretnéd szeretni :-)

De ne aggódj, ez 2 hét alatt még nem mindig alakul ki.

2012. jan. 24. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó hosszú a kapcsolatotok! Biztos teljesen ismeritek egymást!
2012. jan. 24. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
2hét alatt ne várj csodákra.. Persze van aki rögtön szerelembe esik,már az első nap,vagy találkozáskor. De van akinek ehhez idő kell. Várj még,kialakul a szerelem!:) Ne dönts elhamarkodottan!:)
2012. jan. 24. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:

2 hét alatt ne várd, hogy megjelenjen a rózsaszín köd.

Mikor összejöttem a párommal csak vonzódtunk egymáshoz, semmi egyéb. Nekünk kellett, hogy elteljen 1 hónap amikor kölcsönösen kitudtuk mondani, hogy SZERETLEK.

Szóval nyugi. :)

2012. jan. 24. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem érzem az illető iránt az első találkozáskor, hogy ő valamiért egészen különleges, nem fog meg azonnal benne valami, ami miatt TUDOM, hogy ebbe az emberbe szerelmes leszek, akkor ez később sem alakul ki. Attól még megkedvelhetem nagyon, gondolhatok rá sokat, sőt vonzalmat is érezhetek iránta, de abból nem lesz igazi szerelem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az első 1 hétben kimondom, hogy hú de rohadt szerelmes vagyok, de érzem, hogy ebbe az emberbe menthetetlenül bele fogook zúgni, de nagyon. Én is voltam így pasikkal mint most te a barátnőddel, mint írtam, nagyon kedveltem őket, jó volt velük, fizikailag vonzottak is, de se az elején, se később nem jött a szerelem érzése.
2012. jan. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!