Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy lánnyal december végén. Mit tegyek? Többi lent!
Elég hamar elkezdtünk járni, jó formán meg se tudtam ismerni. Nem érzek iránta semmit, és nem is hiányzik! Ő már táplál irántam érzelmeket, de én egyáltalán nem. Ez így nem jó, nem szeretném vele folytatni. Kihasználni sem szeretném, mert az gusztustalan lenne...
Hogyan mondjam meg neki, hogy szakítsunk?
Olyan válaszokat várnék, akik jártak már hasonló cipőben!
Én nagyon hasonló helyzetben voltam pár hónapja. A neten ismerkedtem meg egy lánnyal és elég gyorsan találkozásra került a sor. Mivel elég messze lakott, így az első találkozásunkkor náluk aludtam, így a hétvégét együtt töltöttük. Ezután ő már úgy tekintett rám mint a pasijára, tehát mondhatni, hogy jártunk. 2 hét telt el, de nem éreztem iránta semmit. Szép és csinos lány volt, de egyszerűen nem tudtam iránta érzelmeket táplálni. 2 hét nem sok, tudom, de hogy semmilyen érzés... na mind1.
Ő már olyanokat írogatott, hogy "szeretlek" "imádlak", ezért elmondtam neki, hogy mi is a helyzet. Sajnáltam szegényt, mert rosszul esett neki a "szakítás", de még időben leállítottam a dolgot, így kiheverte könnyedén.
Tehát azt tanácsolom neked is, hogy ha tényleg nem érzel iránta semmit, akkor mond meg neki őszintén. Minél előbb.
23/F
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló! Pontosan ez a helyzet... Annyi a különbség, hogy viszonylag "közel" lakik hozzám. De amúgy dettó... :S
Még annyit kérdeznék, hogy hogyan fogadta akkor a barátnőd a hírt? Nagyon sírt? Elhordott mindennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!