Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Madár vagy barátnő? Mit gondoltok? 28/F
#8 Hol itt a probléma? Keress másik barátnőt,aki legalább szeret. L
2013. júl. 30. 16:15
12/24 A kérdező kommentje:
8. válaszoló: tudta hogy van madaram, csak nem gondolta hogy ha itthon vagyok ennyit foglalkozok vele.. de most mit gondolt? Egy arapapagáj nem olyan mint egy aranyhal amit csak etetni kell..
Barátnődnek nincs/nem volt kutyája, cicája, vagy vmilyen háziállata?
Mert akkor tudhatná, hogy mennyire lehet kötődni hozzájuk.
Az még megoldás lehet, hogy megpróbálod őt is belevonni abba az időbe, amit a madárral töltesz, hátha ő is megszereti. :)
2013. júl. 30. 16:24
14/24 A kérdező kommentje:
utolsó, hát a családjukban van egy kutya de ha már ahogy írtam tetves madárnak nevezi a papagájomat, nem hiszem hogy megszereti... de amúgy jó ötletet adtál, egy próbát megér :)
Mondjuk én nem sok esélyt látok arra, hogy közösen madarazzatok, mert a nagypapagájok nagy része egygazdás - de persze próbáld meg, vagy esetleg lehetne egy párt szerezni a papagájodnak - ami meg a barátnődé. Hátha...
De az ultimátumnak ne engedj semmiképp, ne dedózzatok.
(és a madarat is nagyon-nagyon megviselné a gazdaváltás, ők egy emberhez kötődnek)
2013. júl. 30. 16:52
Hány évesek vagytok kérdező? Mond viszonzásként neki azt, ha szeret, elfogad a madaraddal együtt. Ha nem, akkor ez az ő döntése lesz.
2013. júl. 30. 16:53
szerintem ne vállj meg a madaradtól, hiszen meletted nőtt fel, a te szereteted és gondoskodásod van benne, szerintem tiszteletre méltó, hogy valaki így szereti az állatokat vagy a saját kis kedvencét, azt a madárkát rakd egy külön szobába, és ha foglalkozol vele ne legyen ott a barátnőd a barátnőd meg ne menjen abba a szobába túl gyakran vgy ne ott huncutkodjatok ! amúgy szerintem se valami elmés a csaj, ha ilyen választás elé állít ez elég nagy önzőség, nekem egy patkányom van és biztos nem vállnék meg tőle, csak mert hisztizne miatta egy pasi !
2013. júl. 30. 17:06
*mellette *válnék :D nah a helyesírásra nem figyeltem elsőkörbe nagyon bocsesz
2013. júl. 30. 17:07
ha szeret akkor nem kérhet tőled ilyet..
kérdezd meg h a gyerekét is az utcára lökné ha egyedülálló anyaként betoppanna egy férfi az életébe akinek nem tetszik a helyzet -bár ez fordítva is elsülhet, mert ezek szerint ő "csak egy állat"-ként látja
2013. júl. 30. 18:51
2013. júl. 30. 23:16
Kapcsolódó kérdések: