Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem akarok férjhez menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem akarok férjhez menni, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Tegnap este véletlen meghallottam, amint a barátom (együtt élünk) a legjobb barátjával arról beszélt, hogy meg akarja kérni a kezem, még a gyűrűt is láttam!

Azt nem tudom, mikor, de már gyűrűt is vett! Nem tudja, hogy hallottam.

A baj az, hogy én még nem akarok férjhez menni! Még csak 24 éves vagyok. De nem akarom elveszíteni őt. Együtt élünk, remekül megvagyunk, majd szeretnék férjhez menni, de most még egyenlőre jó így. Most mit mondok majd? Nem akarom elhagyni! Mit csináljak? Bármikor megkérhet!!!!

24/L

2013. júl. 30. 07:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem este ülj le vele beszélgetni, s "meséld el" neki, hogy az egyik lány ismerősödnek megkérték a kezét....tudom, kitalált sztori, de beválhat...mert így gond nélkül kifejtheted, hogy mit gondolsz te a házasságról...s mondhatod, hogy pl. neked még túl korai lenne az az elkötelezettség, stb...
2013. júl. 30. 09:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az oszintesegnel nincs celravezetobb: mond el neki ugyan ugy mint itt, hogy meg nem akarod es kesz. Nem fog semmit sem valtozni a kapcsolatotok, a gyuru pedig egyelore bekerul egy fiokba. Ennyi.
2013. júl. 30. 09:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Jó tudni, hogy nem csak én félek ettől... Megértelek kérdező. Én is párommal szeretném leélni az életem, de a házasságot a hátam közepére se kívánom. Nem értem, hogy mi benne olyan marha jó... Bár nemet mondani nem fogok... mert megbántani nem akarom, és így is úgy is együtt leszünk később is. De ha lehet minél később történjen meg... Szerintem te is mondj neki igent... majd megbékélsz a gondolattal (ahogy nekem is kell egyszer majd...)

21N

2013. júl. 30. 11:16
 14/20 A kérdező kommentje:

A párom romantikus vacsorára visz a kedvenc éttermembe ma este! Szerintem most akar megkérni! Tuti!!!

MOst mi lesz???

Azt hittem kicsit több időm van!!

Nyolcra van foglalás, lassan majd készülődnöm kell!!

MIT CSINÁLJAK?!!!!!

2013. júl. 31. 18:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Segítség!!!!! Sürgős segítség kell!! Kérlek!!
2013. júl. 31. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Mondj igent, és beszéld rá, hogy még egyelőre ne legyen esküvő, mert te úgy gondolod, hogy az még várhat:)
2013. júl. 31. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:
NE haragudj, nem voltam itthon, így nem tudtam válaszolni. 8kor... akkor már túl vagytok rajta. Írj, hogy mi volt!
2013. júl. 31. 22:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Vacsora után letérdelt, és megkérte a kezemet!

Kicsit bepánikoltam, hogy mit mondok most, aztán igent mondtam, megmondtam neki, hogy szeretem, és mindig vele akarok maradni, csak arra kérem, hogy az esküvővel ne siessünk. Megértette!! Azt mondta, nem kell rögtön összeházasodnunk, addig élvezzük a jegyben járást!!

Végre megnyugodhatok.

Köszi a segítséget!! :)

2013. aug. 1. 07:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratula:)!
2013. aug. 1. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi tortent ennyi ev utan?
2017. nov. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!