Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem akarok férjhez menni, mit tegyek?!
Tegnap este véletlen meghallottam, amint a barátom (együtt élünk) a legjobb barátjával arról beszélt, hogy meg akarja kérni a kezem, még a gyűrűt is láttam!
Azt nem tudom, mikor, de már gyűrűt is vett! Nem tudja, hogy hallottam.
A baj az, hogy én még nem akarok férjhez menni! Még csak 24 éves vagyok. De nem akarom elveszíteni őt. Együtt élünk, remekül megvagyunk, majd szeretnék férjhez menni, de most még egyenlőre jó így. Most mit mondok majd? Nem akarom elhagyni! Mit csináljak? Bármikor megkérhet!!!!
24/L
Jó tudni, hogy nem csak én félek ettől... Megértelek kérdező. Én is párommal szeretném leélni az életem, de a házasságot a hátam közepére se kívánom. Nem értem, hogy mi benne olyan marha jó... Bár nemet mondani nem fogok... mert megbántani nem akarom, és így is úgy is együtt leszünk később is. De ha lehet minél később történjen meg... Szerintem te is mondj neki igent... majd megbékélsz a gondolattal (ahogy nekem is kell egyszer majd...)
21N
A párom romantikus vacsorára visz a kedvenc éttermembe ma este! Szerintem most akar megkérni! Tuti!!!
MOst mi lesz???
Azt hittem kicsit több időm van!!
Nyolcra van foglalás, lassan majd készülődnöm kell!!
MIT CSINÁLJAK?!!!!!
Vacsora után letérdelt, és megkérte a kezemet!
Kicsit bepánikoltam, hogy mit mondok most, aztán igent mondtam, megmondtam neki, hogy szeretem, és mindig vele akarok maradni, csak arra kérem, hogy az esküvővel ne siessünk. Megértette!! Azt mondta, nem kell rögtön összeházasodnunk, addig élvezzük a jegyben járást!!
Végre megnyugodhatok.
Köszi a segítséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!