Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem akarok férjhez menni, mit tegyek?!
Tegnap este véletlen meghallottam, amint a barátom (együtt élünk) a legjobb barátjával arról beszélt, hogy meg akarja kérni a kezem, még a gyűrűt is láttam!
Azt nem tudom, mikor, de már gyűrűt is vett! Nem tudja, hogy hallottam.
A baj az, hogy én még nem akarok férjhez menni! Még csak 24 éves vagyok. De nem akarom elveszíteni őt. Együtt élünk, remekül megvagyunk, majd szeretnék férjhez menni, de most még egyenlőre jó így. Most mit mondok majd? Nem akarom elhagyni! Mit csináljak? Bármikor megkérhet!!!!
24/L
Attól szerintem, hogy igent mondasz még nem kell egyből az esküvőt tervezni. Sok pár van, ahol az egyik megkéri a másik kezét, majd csak évekkel később kelnek egybe.
De ha te úgy tervezed, hogy nem akarsz vele maradni "örökre"... hát akkor az eljegyzésre való igen sem a legjobb.
Igazából már azt sem tudom, mit akarok! Szeretem, de...
Még nem akarok ennyire elköteleződni. Bárcsak így maradhatna minden!
Nagyon szeretem, és esetleg később hozzá mennék, de...
Ez az egész annyira megrémít! Komolyan még soha nem gondolkodtam a hézasságon!
fogad el de azzal a kitétellel h csak akkor lesz esküvő amikor te is úgy érzed h akarod
ennyi
tudod a kommunikációs sok mindenen tud segíteni !
ez nem kommunikáció, hanem nesze semmi fogd meg jól. Ha meg a barátja több ésszel lett megáldva, mint egy szobanövény, akkor érteni fogja.
Nem kell elhagyni, de hitegetni se. "Korainak tartom", vagy valami ehhez hasonló sablonszöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!