Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem akarok férjhez menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem akarok férjhez menni, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Tegnap este véletlen meghallottam, amint a barátom (együtt élünk) a legjobb barátjával arról beszélt, hogy meg akarja kérni a kezem, még a gyűrűt is láttam!

Azt nem tudom, mikor, de már gyűrűt is vett! Nem tudja, hogy hallottam.

A baj az, hogy én még nem akarok férjhez menni! Még csak 24 éves vagyok. De nem akarom elveszíteni őt. Együtt élünk, remekül megvagyunk, majd szeretnék férjhez menni, de most még egyenlőre jó így. Most mit mondok majd? Nem akarom elhagyni! Mit csináljak? Bármikor megkérhet!!!!

24/L

2013. júl. 30. 07:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Attól szerintem, hogy igent mondasz még nem kell egyből az esküvőt tervezni. Sok pár van, ahol az egyik megkéri a másik kezét, majd csak évekkel később kelnek egybe.

De ha te úgy tervezed, hogy nem akarsz vele maradni "örökre"... hát akkor az eljegyzésre való igen sem a legjobb.

2013. júl. 30. 07:55
 2/20 A kérdező kommentje:
Most mi lesz?!! Segítsetek!!!
2013. júl. 30. 07:55
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha valóban szeretnéd, akkor nem gondolkodnál ezen. Nem vagy már fiatal a házassághoz!
2013. júl. 30. 07:56
 4/20 A kérdező kommentje:

Igazából már azt sem tudom, mit akarok! Szeretem, de...

Még nem akarok ennyire elköteleződni. Bárcsak így maradhatna minden!

2013. júl. 30. 07:58
 5/20 A kérdező kommentje:
Szerintem tiszta hülye vagyok. Most már azt sem tudom mit akarok!!! Értitek ezt?
2013. júl. 30. 07:59
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha egy lány nagyon szeret egy fiút akkor annál nagyobb öröm nem érheti,hogy megkérik a kezét.Egy kapcsolatban tovább kell lépni egy újabb szintig,mert megunjátok egymást.Rendben vagy ,hogy együtt éltek,de ha összeházasodtok,jönnek a gyerekek stb akkor lesztek igazán boldogok és a kapcsolatotok se laposodik el mert újabb és újabb kihívások érnek titeket.
2013. júl. 30. 08:05
 7/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem, és esetleg később hozzá mennék, de...

Ez az egész annyira megrémít! Komolyan még soha nem gondolkodtam a hézasságon!

2013. júl. 30. 08:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor barátkozz meg vele,ne utasítsd vissza mert azzal megbántanád.
2013. júl. 30. 08:07
 9/20 anonim ***** válasza:

fogad el de azzal a kitétellel h csak akkor lesz esküvő amikor te is úgy érzed h akarod

ennyi

tudod a kommunikációs sok mindenen tud segíteni !

2013. júl. 30. 08:11
 10/20 anonim ***** válasza:

ez nem kommunikáció, hanem nesze semmi fogd meg jól. Ha meg a barátja több ésszel lett megáldva, mint egy szobanövény, akkor érteni fogja.

Nem kell elhagyni, de hitegetni se. "Korainak tartom", vagy valami ehhez hasonló sablonszöveg.

2013. júl. 30. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!