Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tenyleg nem emlekszik?
Figyelt kérdés
Tortent kozottunk egy petting,volt mar ra lightosabb pelda de most messzebbre mentunk. Na szoval,az a lenyeg h az incidens elott beszolt neki valami srac.
Amikor meseltuk h mik tortentek,arra hivatkozott h o csak arra emlekszik amikor bele kottek..most tenyleg arra az aprosagra ami igazabol egy hulyeseg emlekszik,es ami kettonk kozott arra nem?
Az elso esetnel beszeltunk rola,akkor csak csok volt meg simi,most a bugyimba is benyult,nem mer rola beszelni es igazabol emlekszik mindenre?? (pialtunk,de ez reggel volt amire szerintem annyira jozan volt h emlekezzen..)
2013. júl. 29. 22:35
1/5 anonim válasza:
Háromszor olvastam el a kérdésed de még mindig nem tudtam értelmezni...
3/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, h nem akarta, h más is tudja, mert azon az elven van, h ami történt az csak rátok, kettőtökre tartozik??? Most neki állítasz valakivel, h ez és ez történt, gondolod, h megfogja osztani a másik féllel is, aki az aktusnál ott sem volt, h "Jajj emlékszem, h a pink tangádat vetted fel és azon keresztül simogattalak!" ?!...
4/5 anonim válasza:
3# vagyok :D 1# - Nekem is 3x el kellett olvasnom, h nagyjából felfogjam, h mit is akart kihozni... Remélem jól értelmeztem :D
5/5 A kérdező kommentje:
Jol ertelmezted utolso. Kicsit tenyleg ertelmetlen lett,ha reszletesen irtam volna meg senki nem olvasta volna el mert hosszu..szoval a lenyeg az h amikor tarsasagban voltunk a petting elotti sztorira emlekezett,messelte,de amikor ketten beszelgettunk nem hozta fel h ''jaj mi tortent'' stb. Tobbiek elott ertheto h nem hozta fel mivel nem szabadna tortennie semmi kettonk kozott,de a multkorirol beszeltunk ketten es most semmi. Vissza gondolok kicsit enis inkabb megnem tortentnek nyilvanitanam mivel baratok voltunk es messzirre elmentunk kicsit..
2013. júl. 29. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!