Aki részeg, tényleg nem emlékszik, hogy mit tett?
Mert mindig ezt mondják másnap, hogy nem emlékszem, meg ilyesmi. Ha megkérdeztem valamit, hogy "miért törtétek össze, miért törtétek el, miért..." az a válasz, hogy "nNem emlékszem, nem én voltam, akkor emlékeznék"
És mindig ezt mondják.
Ez egy kifogás?
Mert én is ittam már najó, nem holt részegre, de éreztem a hatást, és mindenre emlékeztem.
Egyik ismerősöm volt, aki kicsit bunkó volt velem, mikor részeg volt, de másnap bocsánatot kért.
Akkor Ő emlékezett. Akkor ez kifogás, hogy "nem emlékszem"?
Nálam úgy van/ volt, hogy alig emlékeztem vagy rosszul. De volt olyan is, hogy ki esett mi is történt. Vagy másnap eszedbe jut és azt meg szégyenled :D
De ez persze jó kifogásnak is ezért nem kell annyit inni :D
mindenkinél szintekre lehet osztani a beb@szás mértékét :D
de mindenkinél van az a mennyiség ami után már nem emlékszik a történtekre csak valakinél kevés piától valakinél sok tól van...
Velem még nem volt ilyen, de tesómmal előfordult, hogy emlékezett, hogy hazahozták, de hogy a kocsitól hogy jutott el a szobájáig, az már kiesett. Vagy engem pl buli után nem hívott fel a srác, kiderült, azért, mert nem emlékezett, hogy elkérte a számomat.. És mikor egy fiú haveromnak ezt elmeséltem (azt gondolva, ilyen tuti nincs), azt mondta, ő is ébredt már úgy, hogy fogalma nem volt, ki a mellette fekvő nő...
Szóval, van ilyen:)
nekem még nem volt mert egyszer sem ittam olyan iszonyúan sokat de megtörténhet, idén nyáron egyik haverommal vettünk egy literes angellit elfeleztük és 10 perc alatt megittunk fél-fél litret én szédültem és egy kicsit hányingerem volt, ő meg az üres üveggel be akart dobni egy ablakot, és meg akart verni egy cigánytXD és másnap mikor jött ki kérdeszte hogy hova lett az üveg hazavittem.
ez egyéntől függ, na meg attól hogy hány kiló vagy. mínél nehezebb vagy annál nehezebben baxol be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!