Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki részeg, tényleg nem...

Aki részeg, tényleg nem emlékszik, hogy mit tett?

Figyelt kérdés

Mert mindig ezt mondják másnap, hogy nem emlékszem, meg ilyesmi. Ha megkérdeztem valamit, hogy "miért törtétek össze, miért törtétek el, miért..." az a válasz, hogy "nNem emlékszem, nem én voltam, akkor emlékeznék"

És mindig ezt mondják.

Ez egy kifogás?

Mert én is ittam már najó, nem holt részegre, de éreztem a hatást, és mindenre emlékeztem.

Egyik ismerősöm volt, aki kicsit bunkó volt velem, mikor részeg volt, de másnap bocsánatot kért.

Akkor Ő emlékezett. Akkor ez kifogás, hogy "nem emlékszem"?

2011. aug. 19. 12:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Velem olyan volt hogy totál berúgtam (születésnapom volt)

Lefeküdtem aludni,aztán felkeltem..ennyire emlékszem. Aztán mondták hogy miután lefeküdtem én bizony felkeltem és csináltam dolgokat :D

2016. jan. 1. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!