Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú lefekszik egy ismeretlen lánnyal, és másnapra nem is emlékszik rá, akkor az tényleg nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Barátom (23) ezt tette részegen, nem voltam ott, és lefeküdt egy idősebb nővel (pár évvel csak) viszont semmire sem emlékszik, legalábbis ezt vallja. Másoktól tudta meg, mint ahogy én is. Most azzal mentegetőzik, hogy ez nem számít megcsalásnak, meg neki amúgy sem jelentett semmit, mivel nem ismerte a csajt, de az még egy dolog, de nem is emlékszik mellette semmire, szóval ez olyan, mintha meg sem történt volna. Szerintetek?
2013. máj. 9. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Megcsalásnak számít, bár én ha szeretek valakit megtudnék neki bocsátani hiszen részeg volt ezek szerint nagyon.
2013. máj. 9. 17:21
 2/9 anonim válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy "nem emlékszik rá", attól még megtörtént... Szerintem ez megcsalásnak számít, de a legjobb az lenne, ha elmondaná a barátnőjének és megbeszélnék a dolgot!
2013. máj. 9. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony megcsalás. Én ezután nem tudnék bízni benne, mert aki egyszer megtette....

És mi van, ha a "nem emlékszem semmire"csak kifogás?

2013. máj. 9. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát már hogy ne lenne megcsalás. És ha megint részeg lesz, akkor megint el fogja ezt játszani? Minden egyes alkalommal? Vagy mi? Én azt tenném, hogy megmagyaráznám neki, hogy egy, EGYETLEN EGY esélye van még. Nem kettő, nem három, CSAK EGY! És ha még egyszer megteszi, azonnal repül! És következetesen be is tartanám!
2013. máj. 9. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom eldönteni... igazából nekem 10ből 10 ember azt mondta, hogy segg részeg volt... azt se tudta, hol van, hülyeségekről beszélt, John Travoltának képzelte magát meg ilyesmi. Viszont máskor sosem csinált hasonló dolgokat. Rossz lenne a tudat, ha vele vagyok, odabújok hozzá, és ez jutna eszembe, a másik nő..
2013. máj. 9. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts vele...
2013. máj. 9. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg elhiszed hogy annyira részeg volt hogy nem emlékszik semmire? Ha tényleg nem emlékszik rá akkor ájultra kellett innia magát és a nő elcipelte és megerőszakolta. De, mivel megdugta, tudta hogy hová kell berakni és még mozogni is tudott...Erre nincs bocsánat. Ha szeret, azt részegen is tudja! Ez megcsalás, tök mindegy hogy józan, részeg vagy bármilyen állapotban volt! Nálam ez szakító ok!
2013. máj. 9. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás. Nem bocsájtanám meg. Kuka a srác is meg a kapcsolat is. Minek iszik,aki nem bírja. Plusz, mivel a részeg ember nem hazudik, ezért valszeg józanul is megtette volna.
2013. máj. 9. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem emlékszik, akkor nem számít megcsalásnak ! Sőt ebben az esetben a csaj nem is lesz terhes, még ha totál telespriccelte akkor se !

:DD

2013. máj. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!