Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha egy fiú szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy fiú szerelmet vallott, de nem emlékszik semmire. (bevolt rúgva). Rákérdezzek hogy tényleg igaz amit mondott?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem kérdeznék rá..egy fiú sok szépet tud mondani ha ittas, főleg ha még akar is valamit ( nem feltétlen szerelmet,hanem szexet pl.)

Én várnék a helyedben,hátha mondja magától..vagy jelzéseket ad. Ha tényleg igaz amit mondott akkor,józanon is fogja idővel.

2009. máj. 6. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem kérdezz rá. Igy legalább tud gondolkozni,pl ha tegnap mondta és 2 hónap mulva kérdezel rá akkor nem ér semmit. Szal sztem kérdezz;)
2009. máj. 6. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják két ember őszinte: a gyerek, és a részeg ember. szerintem puhatolózz kicsit, ne vágj rögtön a közepébe ; )
2009. máj. 6. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Részeg embert az érzései is megcsalják. Akkor az igazi, ha józanul is mondja ugyanazt. Egyszer már csiccsentem én is úgy be, hogy kiszemelt lánynak már majdnem a kezét kértem meg. Aztán kijózanodtam, mosolyogtam magamon, és minden ment tovább, ahogy addig.
2009. máj. 6. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
bár én lány vagyok, de én is vallottam már szerelmet egy srácnak egy kicsit túl jól sikerült szilveszter este:) pedig addig eszembe se jutott ÚGY a srác, azt se tudom, hogy szúrtam ki magamnak, pedig csak haverok voltunk/vagyunk. sztem ne kérdezz rá inkább, ő se tette nálam (szerencsére)
2009. máj. 6. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!