Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem egy fiú sem tud szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem egy fiú sem tud szeretni. Mit csináljak? Öljem meg magam?

Figyelt kérdés
Mindig kedves odaadó vagyok egy kapcsolatban, de egy hónap után mindegyik elhagyott. Ráadásul még "úgy" nem is voltam együtt senkivel sem. L/22
2013. júl. 29. 12:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha kapok ebédet akkor megyek! :D
2013. júl. 29. 13:07
 12/27 A kérdező kommentje:

Én már teljesen reménytelennek látom a helyzetemet. Úgy érzem soha nem fogom megtalálni az igazit. :(

Nem vagyok amúgy ronda, inkább átlagosnak mondanám magam.

2013. júl. 29. 13:08
 13/27 anonim ***** válasza:

És ezért otthagyott?

Az se teljesen normális.

2013. júl. 29. 13:09
 14/27 ASOT ***** válasza:
Lehet, hogy szép vagy csinos vagy, de lehet hogy egy anyát láttak a szemedben, illetve lehet hogy alapból van egy ilyen életképtelen viselkedésed meg tekinteted néha amit te nem veszel észre.
2013. júl. 29. 13:10
 15/27 anonim ***** válasza:

engem se szeretett eddig egy lány se, kapcsolatom se volt nem úgy, mint Neked... még se szeretnék öngyilkos lenni!:))

19/f

2013. júl. 29. 13:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Ne egy ilyen paraszt miatt tegyél ilyet magaddal!

Ne törődj vele,nem ér annyit.

Ha te lettél volna fontos neki,akkor nem azt nézi,hogy mennyire produkálod magad a haverjainak.

2013. júl. 29. 13:13
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia, én 25 éves koromig nem voltam senkivel, még átmenetileg sem, én sem vagyok csúnya. Aztán összejött a mesebeli királyfi....:-)

Ne hagyd el magad. Ha van kedved beszélgetni, írj privit. De hidd el, az élet szép és kár volna eldobni azért, mert még nem találtad meg az igazit.

N 35

2013. júl. 29. 13:17
 18/27 anonim ***** válasza:
„És ha az ember él, még mindig történhet valami" :)
2013. júl. 29. 13:20
 19/27 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűntél,ugye nincs baj? :/
2013. júl. 29. 13:22
 20/27 ASOT ***** válasza:
Mindjárt jön csak elment barkácsboltba.
2013. júl. 29. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!