Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem egy fiú sem tud szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem egy fiú sem tud szeretni. Mit csináljak? Öljem meg magam?

Figyelt kérdés
Mindig kedves odaadó vagyok egy kapcsolatban, de egy hónap után mindegyik elhagyott. Ráadásul még "úgy" nem is voltam együtt senkivel sem. L/22
2013. júl. 29. 12:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Ezt semmiképp nem javasolnám, kár lenne érted. Ha van kedved, beszélgessünk :)

22F

2013. júl. 29. 13:00
 2/27 anonim ***** válasza:
13%

igen. Öld meg magad. De vigyázz, ha eret akar vágni, akkor hosszában, ne keresztbe, külön túl sokáig fog tartani. Jah, és feküdj meleg vízbe! (sokan azért futamodnak meg, mert a vérveszteségtől fáznak)

Sok sikert!!!!

2013. júl. 29. 13:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

:( ez nem jó. De mi a baj, hogy elhagynak? a Külsővel érzed hogy baj lenne, vagy a belsővel? :(

Mutass egyk épet és akkor az egyiket ki ikszelhetjük itt ak olegákkal. :)

Fel a fejjel, mi itten mind szeressünk tégedet :D

2013. júl. 29. 13:01
 4/27 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Hát, az öngyilkosság semmiképp sem éri meg. Inkább próbálj rájönni, hogy mi az amiért elhagynak, és igyekezz csiszolni magadon. Vagy pedig tanuld meg kiszűrni a simlis alakokat.
2013. júl. 29. 13:02
 5/27 kendrazoltan ***** válasza:
Elképzelhető, hogy talán túlságosan is odaadó vagy a kapcsolat elején, amivel valósággal meg lehet fojtani a másikat...erre érdemes odafigyelni, mert sajnos az a helyzet, hogy ha már az elejétől fogva nyitott könyv vagy, akkor nem marad semmi érdekes vagy izgalmas benned az aktuális partner számára. Hagyd magad felfedezni, ne tárulkozz ki már rögtön az elején...
 6/27 anonim ***** válasza:

Emiatt semmiképpen sem,mert még találhatsz olyat,aki tud :)

Ajánlanám magamat,de nem mindenki tud eltekinteni a koromtól (18)

7/27 anonim ***** válasza:
Magadat semmiféleképpen ne öld meg, mert az butaság. Mivel nem ismerlek, ezért véleményt sem tudok alkotni, hogy ez miért történhetett. De, ha akarsz, írj üzenetet, és akkor talán tudok majd véleményt alkotni.
2013. júl. 29. 13:03
 8/27 ASOT ***** válasza:

Épp embereket toborzok festésre! Ma dolgozok szóval ma nem jó, hanem csütörtökön kéne jönni.

Szóval mielőtt megölnéd magad legalább tehetsz valami hasznosat.

Kapsz ebédet is.

2013. júl. 29. 13:03
 9/27 A kérdező kommentje:
Amúgy más emberek társaságában egy kicsit csendes vagyok. Félénk és visszahúzódó vagyok. A volt barátommal találkoztunk a haverjaival de mivel nem nagyon beszéltem velük, ezért otthagyott.
2013. júl. 29. 13:05
 10/27 anonim ***** válasza:

Ne őld meg magad, majd találsz valakit, akivel egy tartós kapcsolat is összejön :)

22F

2013. júl. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!