Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fog engem szeretni amikor már nem leszek fiatal és szép?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 14:11
1/11 Baccardi01 válasza:
Nyugi van. Lesz akkor is párod. Megtalálod a hozzád illőt.
44/F
2/11 anonim válasza:
Szia! Én járnék igen ha őszintén elmondja és ha nincs súlyos kihatással ez a dolog a kapcsolatra de amúgy semmi előítéletem nem lenne vele szemben. 34 f
3/11 anonim válasza:
Aha..nekem is ezt mondták folyton...és hogy is állok?
30 évesen egy darab alig 3 hónapos kapcsolat van a hátam mögött...az is 28 éves koromban volt. Ennyit erről...
4/11 anonim válasza:
Fiatal nem maradsz, de szép maradhatsz.
5/11 anonim válasza:
Senki. szóval élvezd ki a helyzetet.
6/11 anonim válasza:
Többek között erre vannak a macskák.
9/11 anonim válasza:
ha normális vagy akkor fognak szeretni de ha egy hülye segg vagy p,csa akkor senki és meg is érdemled !!!!!! az élet vissza adja amúgy meg ezért kattannak meg az öregek és baszogatják a fiatalokat.
10/11 Johnny B. Goode válasza:
a kutyáid és a macskád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!