Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt ilyen? én ebbe beleőrülök?

Én a hiszti miatt dobtam ki az előző csajomat!
Ha valami gondotok van, akkor szóljatok, és objektíven mérlegeljetek, hogy ha nekiálltok hisztizni, akkor változik-e valami. Ha úgy látod, hogy úgysem változik, hiába is hisztiznél, akkor NE HISZTIZZ.
Amikor még együtt voltunk, akkor ő is folyton kicsapta a biztosítékot nálam, amikor pl azt mondtam hogy hullafáradt vagyok, és nem megyek át hozzá. Akkor nekiállt rinyálni, hogy biztos már nem szeretem, meg hogy van valakim. RÉMÁLOM!!!

Szerintem megérdemled, ha szakít veled. Hisztizni nem szabad. Főleg ok nélkül!!!
Én a hetekben hisztiztem sokat kedvesemnek, de az is igaz, hogy már 8. hete nem hagyhatom el a lakást, csak gyógytorna miatt a kórházba, mert balesetem volt, és már kicsit bekattanok a bezártságtól... De ez valahol érthető ok...
Szóval ha neked nincs különösebb okod a hisztire, ne hisztizz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!