Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Viszonzatlan szerelem, beleőrü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem, beleőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Suliban van egy lány, aki az évfolyam társam. Már az első évben is csodáltam, de nem tudtam hozzá közelebb kerülni. Második évben egy angol csoportban tanultunk, ahol sikerült vele nagyon jó kapcsolatot kialakítanom, barátok lettünk, de én beleszerettem. Itt kezdődtek a gondok: nem múlt el nap hogy ne gondoljak rá, vagy ne nézzem a képeit. Harmadik évben külön csoportba kerültünk, megszakadt köztünk a kapcsolat, kicsit sikerült is őt elfelejtenem. Most, negyedik év elején az iskolagyűlésen egymás mellett álltunk, beszélgettünk, felelevenítettük a régi, szép emlékeket. Amikor elbúcsúztunk megölelt és puszit adott. Ezek nem kellettek volna: felszakadtak a régi sebeim, újra csak ő jár a fejemben és nem tudom elfelejteni. Rengetegszer vele álmodok ami elrontja az egész napomat. Ha suliban beszélek vele akkor pillanatnyilag enyhül a hiány, de utána majd megőrülök. Egy hónappal ezelőtt hirtelen felindulásból még egy prostituálthoz is elmentem,hogy elfelejtsem őt de hiába volt ott előttem meztelenül az a gyönyörű lány, egyszerűen semmi nem mozdult meg bennem.

Egyszerűen nem tudom őt elfelejteni és ez szépen lassan felőröl engem. Ha barátaimmal lógok akkor valamelyest javulnak a dolgok, de miután hazaérek minden a régi. Sajnos a lány csak barátként tekint rám, most is van egy komoly kapcsolata. Mit tehetnék?

2012. dec. 29. 20:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Én is tápláltam plátói szerelmet hosszú időn át egy srác után, akit ráadásul nagyon ritkán láthattam, messze lakik, az is elég fájdalmas, ha tudod hogy nem is láthatod ha baj van, földrajzi korlátok miatt... Na de a helyzet az, mi is barátok voltunk, és csak az idő segíthet, illetve egy újabb ember akibe majd beleszeretsz. Hagyj fel azzal hogy a képeit nézed, csak önmarcangolás, ha eddig nem jött össze, tudom nagyon jó filmtéma hogy 20 év után összejönnek, de valóságban nem így megy. Akinek kellesz, annak rögtön kellesz, akinek meg nem... Így jártunk. Sose gondolj vissza a múltra, próbálj tudatosan NE emlékezni, koncentrálj a jövőre, képzeld el hogy találsz valaki mást, vagy tervezgess nagyszabású terveket (NÉLKÜLE!!!), foglald le magad és a figyelmedet. Nincs más lehetőség...
2012. dec. 29. 21:03
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Szabályos kripli vagy, hogy ahelyett, hogy vallanál neki, udvarolnál neki, ingerelnéd, csábítgatnád, prostihoz mész.

Pfff. ezek után tényleg nulla esélyed van. De nem csak nála, minden normális nőnél. Mekkora kudarc, istenem!

2012. dec. 29. 21:06
 3/18 A kérdező kommentje:
Vallottam neki, innen tudom hogy csak barát-zónában vagyok. Próbálkoztam-próbálkoztam, de semmit nem értem el. A prostituált tényleg nagyon rossz ötlet volt, örülök neki, hogy nem történt ott semmi. Tanév eleje óta olyan vagyok, mint akit kicseréltek, régebben ez az ötlet eszembe sem jutott volna.
2012. dec. 29. 21:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 29. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát akkor kitartást, és ne add fel!

:)

2012. dec. 29. 21:14
 6/18 anonim ***** válasza:
És a prostinál most el.asztad a pénzt, vagy mégis mi történt ott?
2012. dec. 29. 21:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt tényleg, szerencsére a pénzem is megmaradt. Egyszerűen ott volt meztelenül és még akkor is csak az a bizonyos lány jutott az eszembe.
2012. dec. 29. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:
Menj vissza hozzá mégegyszer és ne hagyd magad a szándékodtól eltéríteni.
2012. dec. 29. 21:47
 9/18 A kérdező kommentje:
A prostihoz? Inkább nem. Megpróbálom magam összeszedni, nem igazán szeretnék úgy visszamenni, hogy nem is vágyom rá. Csak felejtés miatt mentem volna, de attól tartok ha el is felejteném egy órára utána minden kezdődne elölről. Úgyhogy marad a felejtés, vagy ha szabad préda lesz akkor aztán tényleg mindent beleadok :)
2012. dec. 29. 22:19
 10/18 A kérdező kommentje:
A prosti amúgy is csak egy hirtelen felindulásból való ötlet volt, nem is tudom, hogy jutott eszembe.
2012. dec. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!