Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Már beleőrülök. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A mostani barátnőmmel 5 hónapja járunk.Már petting is volt szóval elég komoly a dolog.Nem tudom,hogy szeretem-e félek elveszíteni,de tudom,hogy kibirnám..A próbléma annyi,hogy ha szakitunk egy suliba járunk és mindig látnám.Ettől viszont félek.Van ez a másik lány vele már jártam 2x szakitottunk de még mindig vonzódunk egymáshoz.Szoktam róla fantáziálni meg minden...Nemtudom kit válasszak..szerintetek?2013. jan. 30. 15:44
1/11 anonim válasza:
nézz magadba, aki iránt többet érzel. mindig a szívedre hallgass
2/11 anonim válasza:
Ha bármelyiket szerelemmel szeretnéd, simán tudnál "választani". Mivel nem tudsz, tök mindegy. Ha nem akarsz egyedül lenni bökj egyet! De szerintem az lenne a gerinces dolog, ha egyedül lennél és várnál egy olyan lányra, akin nem kell gondolkodnod! De ez nem a "mai fiatalok stílusa", így valamelyiket hülyíteni fogod, ezt mindketten tudjuk.
3/11 anonim válasza:
Szerinted ezt mi hogy mondjuk meg? Nem ismerjük egyik lányt sem.
4/11 anonim válasza:
Inkább senkit.
Hány éves vagy 13?hogy ilyen buta vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2013. jan. 30. 15:47
6/11 anonim válasza:
Ezt igazából magadnak kell eldöntened. 5 hónap alatt viszont már alakulnak érzelmek azért (persze ez nem általánosítás), de egyáltalán honnan tudod, hogy a volt barátnőd nem-e hagyna faképnél? Sok lány csak azért flörtöl a volt pasijaival, mert idegesíti, ha más lánnyal látja őket boldognak, neki magának viszont már nem kell... És ezt nőként mondom!
22/L
7/11 A kérdező kommentje:
Ááá már tényleg nemtudommi legyen,de azt tudom,hogy mindekét lány szeret
2013. jan. 30. 15:49
8/11 anonim válasza:
Halgass a szívedre! :) Válaszd azt, akit igazán szeretsz.
9/11 anonim válasza:
a harmadikat (ugye nem gondolod komolyan, hogy tőlünk itt igazi választ kaphatsz)
10/11 anonim válasza:
Ha a volt barátnőd annyira szeret, akkor miért lett vége? Ha annyira jó volt vele, miért kerestél mást? Nem provokálásból kérdezem, csak gondold át azért. :)
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!