Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? Úgy érzem már most beleőrülök.
Barátom 22 éves, nem fogyaszt sem alkaholt, sem drogokat, nem marad ki éjszakánként. A kapcsolatunk normális. Jelenleg külön élünk, Ő az Anyjával lakik.
Barátom legjobb barátja egy hajón dolgozik, a hajó körülbelül két havonta köt ki itthon két napra. Most leszállt róla, márciusig marad. Tegnap érkezett, milliókkal. A hajón annyi pénzt gyűjtött össze, hogy már ott sem tudta mire költeni, csak fűre, szintetikus drogra, prostituáltakra, ezt valahol mélyen, még meg is értem, egyedül volt, 20 órákat dolgozott, minden szabadidejében csak ki akart kapcsolódni és, ha csak így tudott, én nem bánom. Barátom tegnap este hétkor találkozott vele, nem szólt, hogy elmegy, egyszer csak eltűnt, nem lehetett többé elérni, reggel hétkor került haza, Ő azt mondta kocsmában volt, ittak, de nem volt alkohol szaga. Délutánig aludt. Öt körül hívott, hogy már XY-onnal van. Kérdeztem miért közli ezt most, ha két napja nem jelentkezett, normális e ez szerinte, de csak visszakérdezett, hogy konkrétan mire gondolok. Egy óra múlva újra hívott az Anyjáról, de öt perc múlva már nem volt otthon, most 22:57 és semmit nem tudni róla. Én nem hívogatom. Úgy viselkedik, mint egy 15 éves, nem tudom mit csináljak, hónapokig fog ez most tartani? Meddig várjak? Meddig tűrjem ezt?
Szegény lányt azért ne bántsátok, mert tőlünk kér egy kis segítséget.
A barátoddal jó lenne, ha holnap beszélnél, persze ha tiszta lesz a feje. Valamint az anyjának is szólj, hogy próbálja meg ő is leültetni beszélgetni. Ha tényleg szeret téged, akkor meghallgat, ha nem, akkor a barátját fogja választani. Mert, ha valakit szeretsz, akkor nem csinálsz ilyen dolgokat, mégha nagyon csábító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!