Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? Úgy érzem már most beleőrülök.
Barátom 22 éves, nem fogyaszt sem alkaholt, sem drogokat, nem marad ki éjszakánként. A kapcsolatunk normális. Jelenleg külön élünk, Ő az Anyjával lakik.
Barátom legjobb barátja egy hajón dolgozik, a hajó körülbelül két havonta köt ki itthon két napra. Most leszállt róla, márciusig marad. Tegnap érkezett, milliókkal. A hajón annyi pénzt gyűjtött össze, hogy már ott sem tudta mire költeni, csak fűre, szintetikus drogra, prostituáltakra, ezt valahol mélyen, még meg is értem, egyedül volt, 20 órákat dolgozott, minden szabadidejében csak ki akart kapcsolódni és, ha csak így tudott, én nem bánom. Barátom tegnap este hétkor találkozott vele, nem szólt, hogy elmegy, egyszer csak eltűnt, nem lehetett többé elérni, reggel hétkor került haza, Ő azt mondta kocsmában volt, ittak, de nem volt alkohol szaga. Délutánig aludt. Öt körül hívott, hogy már XY-onnal van. Kérdeztem miért közli ezt most, ha két napja nem jelentkezett, normális e ez szerinte, de csak visszakérdezett, hogy konkrétan mire gondolok. Egy óra múlva újra hívott az Anyjáról, de öt perc múlva már nem volt otthon, most 22:57 és semmit nem tudni róla. Én nem hívogatom. Úgy viselkedik, mint egy 15 éves, nem tudom mit csináljak, hónapokig fog ez most tartani? Meddig várjak? Meddig tűrjem ezt?
Akkor mégis mit vársz, mit írjunk Neked?
1. ne várj, dobd ki holnap a francba, ha neki így jó, akkor vessen magára, te meg ne bőgj utána, lesz másik
2. állj elé, ültesd le, és vágd a fejéhez ugyanezeket, amiket leírtál, hátha észhez tér, ha nem akkor az 1. verzió
jó cuccot hozott neki a haverja, az tuti :) este 7től reggel 7ig az elég emberes adag...
isznak, cuccoznak, krváznak. ezek a tippjeim. és nem riogatni szeretnélek, csupán tudom, h a pasik mennyire bele tudnak menni a hülyeségbe, ha a legjobb haverjuk a képben van.
a hajós gyerek neki most a referenciaszemély, neki akar megfelelni. tetszik neki, h menő, tele van zsetonnal, bármit megkaphat. hát a párod is szeretne ebből részesülni. eddig otthon ült szépen a szoknyádon, ő volt a jófiú. most kitör belőle az egész, és tombolni fog egy ideig.
ne üvölts, szép nyugodtan beszélj vele, akármilyen nehéz is. az, h mit mondasz, a te döntésed. de ne dühből mondd, hanem átgondoltan. akkor a párod is ennek tükörképeként fog cselekedni.
"Nem láttam a filmet."
Akkor nézd meg...
Nem akarlak elkeseríteni,de most behozza mindazt,amit melletted eddig nem élt át,mert normális,átlagos életet mímelt.Most kirúgott a hámból,és megy a saját feje után.Ami azt jelenti,hogy valószínűleg eddig csak elnyomta magában ezt az igazi énjét,és színlelte,hogy boldoggá teszi az oldaladon folytatott átlag élet.Nos,most sikerült kimutatnia a foga fehérjét!Nálam ez a felismerés betenné a kaput (pedig sosem voltam hárpia,most sem vagyok,sőt...).Hogy Nálad mi a határ,azt nem tudom,Neked kell érezned,a fentebb felsorolt két opció közül választhatsz.
Amúgy meg ez a fél napokra,napokra eltűnés arra jellemző,aki jelentős mennyiségű alkoholt iszik,vagy valamilyen szert fogyaszt.Utána úgy beájul,hogy fel sem lehet kelteni.Kiváltképp igaz ez az alkoholistákra,illetve azokra,akik alapból linkek.A barátodnál szerintem a kettő kombinációjáról beszélünk.
ha piáztak, akkor fele időt tintázással, a másikat annak kiheverésével töltötték.
ha a szintetikus irányba mentek, akkor végigpörögték az éjszakát, aztán reggel megtértek anyuhoz csicsizni.
sztem utóbbi. délutánig aludt, nem volt másnapos, és ugyanúgy lelécelt mint előző este. összeáll a kép, ha van némi fogalmad a dolgokról.
nyugi, majd előbb-utóbb túlfeszíti a húrt, kialussza magát, és egy ideig nem fog instant bulit rendezni.
"Tegnap érkezett, milliókkal. ... Barátom tegnap este hétkor találkozott vele...reggel hétkor került haza... Délutánig aludt. Öt körül hívott, hogy már XY-onnal van. Kérdeztem miért közli ezt most... Egy óra múlva újra hívott az Anyjáról, de öt perc múlva már nem volt otthon, most 22:57 és semmit nem tudni róla. Én nem hívogatom. Úgy viselkedik, mint egy 15 éves, nem tudom mit csináljak, hónapokig fog ez most tartani? Meddig várjak? Meddig tűrjem ezt?"
Kérdező, hogy MIT tűrjél meddig? Hogy a pasidnak, aki 22 éves, és akivel nem is éltek együtt, TEGNAP hazaérkezett a barátja hónapok után, és ezért tegnap este 7 óta - aza EGY napja és pár órája - lazulni merészelnek, úgy, hogy közben nappal otthon aludt???
Persze nyilván te tudod, hogy mi a képed egy párkapcsolatról, mi 15 éve vagyunk és élünk együtt a zasszonnyal (aki nő), és egy ilyen szituban, ennyi előzményre sacckb egy szót se szólnék. Kb 3 egymást követő (tehát még 2) hasonlóan eltelő nap és éjszaka lenne az, amikor már komolyabban megfogalmaznék ellenvéleményt.
Mondjuk tény, nálunk egyikünk se a másik kontrollálására rendezkedett be...
Nem vagyok féltékeny és nem is aggódom.
Eddig egyetlen egy valaki írta, hogy még mennyi időt várna, ha minden előzmény nélkül történne ez. Annak köszönöm. De egyébként mindenkinek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!